Full-time, Part-time
Bilthoven
Geplaatst 31-03-2021

Wat doet een adviseur risicomanagement?

Als Adviseur Risicomanagement ben je een deskundige sparringspartner voor onze opdrachtgevers en collega’s. Je wordt ingezet op interim-opdrachten, trainingen, workshops en adviesopdrachten. We werken voornamelijk in de sectoren van bouw, publiek, energie, luchtvaart en logistiek. Je houd je bezig met een continue actueel houden van het risicodossier en geeft stuurinformatie over het project op basis van het risicoprofiel van het project. Hierbij heb je een belangrijke adviseursrol richting projectmanagers, collega's en opdrachtgever van een project.

Wat doe je bij onze klanten?

Jouw inzet is gericht op het verbinden van de aspecten resultaat, proces en mens. Door deze driehoek in samenhang te verbinden met elkaar wordt de kans op een succesvolle uitvoering van het project vergroot. Specifieke werkzaamheden zijn hierbij:

  • ontwikkelen en implementeren van een visie op strategisch niveau;
  • begeleiden van teams in de ontwikkeling naar risicogestuurd denken en handelen;
  • inrichten en bewaken van het risicomanagementproces;
  • faciliteren van risicosessies;
  • opstellen, beheren en rapporteren van risico-gerelateerde stuurinformatie.

Kortom, je bent vanuit een oprechte interesse in gesprek met onze opdrachtgever over diens ambities en doelstellingen, de risico’s die het behalen ervan kunnen beïnvloeden en hoe hij hiermee om wil gaan. Je analyseert, stelt scherp, adviseert en…doet!

Wat doe je in de Cratos organisatie?

Naast je werkzaamheden bij onze opdrachtgevers, bouw je natuurlijk ook mee aan de Cratos organisatie zelf! Je denkt mee over de strategie en koers van de organisatie, werkt mee aan productontwikkelingen, deelt kennis in workshops voor en met collega’s, en pakt kansen die jij in de markt ziet om Cratos als expert in integrale beheersing op de kaart te zetten. Hierbij zijn jouw persoonlijke ambities leidend en bieden we gelegenheid om je verder te ontwikkelen als Cratos adviseur.

Solliciteren naar deze functie?

We hebben drie vestigingen: Bilthoven, Den Haag en Groningen. Voor deze vacature zoeken we iemand in de regio Bilthoven. Het betreft een functie voor 32/40 uur.

Ben jij deze creatieve, betrokken, scherpzinnige, ondernemende collega? Heb je ervaring opgedaan in een vergelijkbare rol of ben je op naar een dergelijke rol en ben je enthousiast over Cratos Consulting? Dan zoeken we… elkaar!

Neem voor meer informatie contact op met de afdeling Recruitment binnen Cratos Consulting via telefoonnummer +31 (0)30-3033612, zij staan je graag te woord! Per e-mail kun je solliciteren door sollicitatie gegevens in te vullen op deze pagina, of jouw motivatie en CV te sturen naar: vacatures@cratosconsulting.nl.

Wie wordt je collega?

Expertise leider Risicomanagement

Daniela Mayan

Vanuit mijn rol als expertiseleider risicomanagement, adviseur en trainer, begeleid ik organisaties, teams, individuele teamleden in het behalen van succes!

Dit is de focus die koers bepaalt, in een samenwerking die staat voor verbinding vanuit oprecht interesse en met goede energie.

Volledig profiel »

Andere vacatures

Projectmanager

Manager Projectbeheersing