Home / Over ons / Team / Robert Louwes

Over Robert Louwes

De digitale ontwikkelingen zorgen voor legio nieuwe mogelijkheden om integrale beheersing vorm te geven en om integraal te werken. Deze ontwikkelingen maken het mogelijk om de klantwens centraal te stellen en meer gespecificeerd de klantvraag in te vullen. Het bij elkaar brengen en integreren van kwaliteit, planning, risico’s en financiën geeft een sterk fundament om het project te realiseren.

Bij integrale beheersing gaat het niet alleen om het samenstellen van de data. Het verschil wordt gemaakt door deze data te transformeren tot acties en oplossingen. Ik vergelijk integrale beheersing dan ook graag met Continuous Improvement en Lean. Hoe wij als team kwalitatief betere (stuur)informatie kunnen vergaren en daarbij zo efficiënt mogelijk werken. Voor mij is integrale beheersing dan ook het continu bij elkaar brengen van data om vervolgens daadkrachtig acties en oplossingen te ontwikkelen, met oog voor optimalisatie en bovenal effectief en efficiënt werken.

Persoonlijke keuzefoto Robert Louwes Cratos Consulting

Teamwork divides the task and multiplies the success”.

Als eenieder zijn of haar kunde en expertise kan benutten en daarbij zijn of haar visie kan delen, ontstaat een vanzelfsprekende verdeling van de werkzaamheden met de best mogelijke uitkomst.