TEAM

Simon Dijkshoorn

Partner & Senior Consultant

Simon
Over

Simon Dijkshoorn

Mijn passie is projectbeheersing! Met een resultaatgerichte focus breng ik organisaties in beweging om procesmanagement en projectbeheersing te optimaliseren.

Het is mijn ambitie om de kwaliteit van teams te vergroten en grip te creëren voor de opdrachtgever. Dankzij de vele verschillende opdrachten bij diverse organisatie ben ik allround op alle terreinen van integrale projectbeheersing.

Als team verantwoordelijke ben ik altijd bezig om het beste medewerkers, collega’s en direct betrokkenen te halen om samen een succesvol projectresultaat te behalen. Daarbij hou ik focus op de aspecten waarop gestuurd moet sturen om deze resultaten te bereiken. Door een data gedreven mindset ben ik in staat om snel inzicht en overzicht te creëren om besluitvorming te ondersteunen. Door mijn ervaring bij de diverse infrastructurele projecten bij rijksoverheid organisaties en bouwbedrijven ken ik deze sector zeer goed.

Projecten en organisaties hebben behoefte aan ritme en structuur. Samen met elkaar werken naar een succes of doelstelling geeft een energie en een gezamenlijk belang. Mijn focus ligt op het ontdekken van het gezamenlijke belang en hier met z'n allen vol voor gaan!

Neem direct contact op met Simon

Scroll naar boven