Home / Over ons / Team / Simon Dijkshoorn

Over Simon Dijkshoorn

Mijn passie is projectbeheersing! Met een resultaatgerichte focus breng ik organisaties in beweging om procesmanagement en projectbeheersing te optimaliseren.

Het is mijn ambitie om de kwaliteit van teams te vergroten en grip te creëren voor de opdrachtgever. Dankzij de vele verschillende opdrachten bij diverse organisatie ben ik allround op alle terreinen van integrale projectbeheersing.

Als team verantwoordelijke ben ik altijd bezig om het beste medewerkers, collega's en direct betrokkenen te halen om samen een succesvol projectresultaat te behalen. Daarbij hou ik focus op de aspecten waarop gestuurd moet sturen om deze resultaten te bereiken. Door een data gedreven mindset ben ik in staat om snel inzicht en overzicht te creëren om besluitvorming te ondersteunen.  Door mijn ervaring bij de diverse infrastructurele projecten bij rijksoverheid organisaties en bouwbedrijven ken ik deze sector zeer goed.

Keuze persoonlijke foto 6

Projecten en organisaties hebben behoefte aan ritme en structuur.
Samen met elkaar werken naar een succes of doelstelling geeft een energie en een gezamenlijk belang.
Mijn focus ligt op het ontdekken van het gezamenlijke belang en hier met z'n allen vol voor gaan!

Wat klanten over Simon zeggen:

Cratos heeft ervoor gezorgd dat wij voor het project PVT Weert in staat waren om de projectrisico's inzichtelijk te hebben en te elimineren.

RHDHV / Verebus Engineering ( Jakob Scholten - Operationeel manager RHDHV / Verebus Enginering )

"De kracht van Cratos in het CHARM programma lag niet alleen in de resultaatgerichte verzorging van een gezonde projecthygiene , maar ook in het overtuigen van het projectteam om die hygiene op peil te houden. Met de verschillende achtergronden in dit complexe en internationaal geori\u00ebnteerde programma was dat geen geringe opgave."

Anton Sijtsema ( Programmamanager CHARM ATMS bij RWS CIV )

"Simon heeft bij het Havenbedrijf laten zien dat hij projectbeheersing op hoog niveau beheerst. Daarnaast is het ook nog eens een fijne collega met humor."

Edwin Hupkes ( Senior Projectdeveloper bij Havenbedrijf Rotterdam N.V. )

"Bij de Coentunnel Company heb ik met Cratos samengewerkt voor het beschrijven en implementeren van alle processen voor het kwaliteitsmanagement systeem. Cratos was hierin zeer resultaatgericht en nauwkeurig en in staat om complexe situaties snel onder controle te krijgen."

Roland Vissers ( Transitiemanager Coentunnel Company B.V. a.i. De Libero B.V. )