TEAM

Laurine Büttner-Cornelissen

Office Manager

Laurine
Over

Laurine Büttner-Cornelissen

Als Office Manager draag ik bij aan de beheersing van de organisatie. Dat betekent dat ik mij bezighoud met het opzetten en soepel laten verlopen van interne bedrijfsprocessen, die onder andere te maken hebben met de financiële administratie, personeel en organisatie. Daarbij is het belangrijk dat de effectiviteit en de efficiëntie wordt bewaakt en waar nodig wordt verbeterd.

Binnen de organisatie ben ik de spil die ervoor zorgt dat alles loopt zoals het moet lopen en ondersteun het directie/managementteam op alle fronten, maar ook mijn collega’s. Ik streef ernaar om samen met de collega’s van Cratos Consulting de vastgestelde doelen te realiseren!

De sleutelwoorden daarbij zijn een open, goede communicatie en samenwerken! Ook vertrouwen hebben in elkaar en dezelfde koers varen zijn in mijn ogen belangrijke aspecten om de doelstellingen van Cratos Consulting waar te maken!

Een van mijn sterke punten is dat ik graag andere mensen wil helpen, zowel in zakelijke als in persoonlijke situaties. Daarom spreekt deze foto mij ook zo aan. Door elkaar te helpen en het samen te doen bereik je de top en kom je waar je wilt komen. Soms heeft iemand net dat extra “handje” nodig om zijn of haar doel te realiseren.

Neem direct contact op met Laurine

Scroll naar boven