TEAM

Bart Kroese

Senior Consultant

Bart
Over

Bart Kroese

Elk project en of programma moet worden bezien vanuit haar eigen context. Het succesvol zijn van een project en of programma hangt samen met behalen van de doelstellingen. Vaak is er te weinig focus op de doelstellingen. Om het behalen van succes meetbaar te maken is er inzicht nodig. Dit kan door bijvoorbeeld kritische prestatie indicatoren of kritische succesfactoren te benoemen.

Integrale beheersing brengt de kansen en bedreigingen die de project- en of programmadoelstellingen in beeld en geeft tevens inzicht in onder andere de planning en de financiën. Integraal betekent niet los van elkaar, maar het gaat om het totaal plaatje, immers kan een extra investering betekenen dat het project langer loopt. Het bewust omgaan met keuzes en het inzichtelijk maken van scenario’s geeft mij energie! Het gesprek hierover moet daarbij centraal staan. Dit betekent dat het stellen van de goede vraag onontbeerlijk is. Vanuit integrale beheersing wil ik de mensen met hun bijbehorende expertises met elkaar verbinden, zodat de juiste keuze kan worden gemaakt op het juiste moment, door de juiste stakeholders.

Keuzes kunnen goed of fout uitpakken, maar alles valt of staat bij het maken van de goede afweging. Een project zonder risico's bestaat niet. Ik help je graag bij het maken van een afweging welke risico's aanvaardbaar en beheersbaar zijn voor jouw project of organisatie.

Neem direct contact op met Bart

Scroll naar boven