TEAM

Gert Groenewegen

Senior Consultant

Gert
Over

Gert Groenewegen

Projectmanagement is mensenwerk. Mensen maken sámen het project, en de methode en het bijbehorend papierwerk zijn de hulpmiddelen. Natuurlijk niet onbelangrijk: risicomanagement, resource-management, timeplanning moeten worden ingezet voor de juiste beheersing. Maar de mensen, de teamleden, zijn de initiatoren. Als het team niet functioneert, staat het project stil.

Als Projectmanager heb je de taak om te verbinden, het collectief van alle betrokkenen te ondersteunen en de juiste focus te hebben. Soms helpen, soms duwen, soms kaderen, begrenzen. De impliciete creativiteit en aangedragen oplossingen om de voortgang er in te houden, zijn de sleutel tot succes. Het juiste abstractieniveau is ‘key’; wat gebeurt hier nu eigenlijk?

Met mijn ervaring en kennis probeer ik valkuilen te voorkomen en kwaliteit, budget en tijd in de gaten te houden. Aansturen. Altijd. Of het project nu groot of klein is. Het eindresultaat, de oplevering, wordt daarmee een feestje. Voor allemaal. En dat (succes) wordt gevierd. Daar doen we het voor.

Projectmanagement is mensenwerk. Hoe beter de samenwerking binnen het team, hoe mooier het resultaat!

Neem direct contact op met Gert

Scroll naar boven