TEAM

Jessica Otto

Transitiemanager

Jessica
Over

Jessica Otto

Vanuit een brede ervaring en achtergrond richt ik me graag op het leggen van verbindingen tussen organisaties en mensen om projecten en uitdagingen in de periferie daarvan te realiseren. No nonsense, oplossingsgericht, en buiten de gebaande paden denkend, adviseer en ontzorg ik rond onder meer (semi-) overheidsprojecten en samenwerkingen, en draag ik bij aan de ontwikkeling van organisaties.

Het bereiken van de oplossing ligt voor mij vaak in het helpen van de ander, ieder individu in het team om het maximale uit zichzelf te halen. Ik geloof niet in consultancy of interiminvulling die enkel zorgt voor het vullen van een formatieplaats of een compleet boekwerk aan adviezen oplevert. Ik wil duurzame oplossingen leveren, die echt beklijven. Dat bereik je enkel door binnen een team of organisatie samen te kunnen groeien, een ander te helpen zijn of haar volledige potentieel in te zetten en je kennis te delen.

De weg naar succes leg je samen af. Als individu kun je een idee of initiatief ver brengen, met elkaar stuw je het nog vele malen hoger. De kracht van een team ligt voor mij zowel in diversiteit als in balans. Als je elkaars verschillen ziet als krachten die elkaar ondersteunen, dit leert te benutten en echt samen te werken kom je tot verbluffende resultaten.

Mijn passie voor verandering

Al van jongs af aan ben ik gefascineerd door verandering en wat dit met mensen doet. Ik word gedreven vanuit de vraag “Hoe neem ik de blokkades weg die deze verandering in de weg staan?” 

 

Als Transitiemanager binnen Cratos Consulting sta ik aan de lat om deze vraag te beantwoorden. Ik maak de vertaalslag van datgene wat huidige grote maatschappelijke thema’s nodig hebben om daadwerkelijk te leiden tot succes, naar een concrete doorontwikkeling van onze interne organisatie en dienstverlening. Daarbij kijk ik naar vraagstukken rondom Waterveiligheid, Duurzaam Vastgoed, Energie en Bereikbaarheid.  

 

Ik wil bijdragen in het samenbrengen van al het geluid dat een doorbraak binnen de huidige grote transitieopgaves kan bewerkstelligen. Ik ga dan ook graag de verbinding aan met iedereen die daarbij net zo betrokken is. 

Neem direct contact op met Jessica

Scroll naar boven