Home / Over ons / Team / Jessica Otto

Over Jessica Otto

Vanuit een brede ervaring in de civiele techniek en installatiebranche richt ik me graag op het leggen van verbindingen tussen organisaties en mensen om projecten en uitdagingen in de periferie daarvan te realiseren. No nonsense, oplossingsgericht, en buiten de gebaande paden denkend, adviseer en ontzorg ik rond ondermeer (semi-) overheidsprojecten en samenwerkingen, en draag ik bij aan de ontwikkeling van organisaties.

Het bereiken van de oplossing ligt voor mij vaak in het helpen van de ander, ieder individu in het team om het maximale uit zichzelf te halen. Ik geloof niet in consultancy of interiminvulling die enkel zorgt voor het vullen van een formatieplaats of een compleet boekwerk aan adviezen oplevert. Ik wil duurzame oplossingen leveren, die echt beklijven. Dat bereik je enkel door binnen een team of organisatie samen te kunnen groeien, een ander te helpen zijn of haar volledige potentieel in te zetten en je kennis te delen.

Ik ben er trots op de professionaliteit van het Cratos team te mogen versterken en zie er naar uit de samenwerkingsmogelijkheden met bestaande en nieuwe relaties uit te bouwen en verder te verkennen. Graag tot eerdaags!

Keuze persoonlijke foto 18

De weg naar succes leg je samen af. Als individu kun je een idee of initiatief ver brengen, met elkaar stuw je het nog vele malen hoger. De kracht van een team ligt voor mij zowel in diversiteit als in balans. Als je elkaars verschillen ziet als krachten die elkaar ondersteunen, dit leert te benutten en echt samen te werken kom je tot verbluffende resultaten. Dat zie ik ook in deze foto terug. Degene die boven de groep uitkomt, had nooit zo hoog in de lucht kunnen zijn als het team zich niet als een geheel, in balans en gebruik makend van eenieders kracht had ingezet.