Slider

Werken bij ons

WERKEN BIJ CRATOS CONSULTING

Cratos Consulting is een organisatieadviesbureau, gespecialiseerd in integrale beheersing met als expertise gebieden: Risicomanagement, Inkoopmanagement & Contractmanagement, Portfolio Management en Business innovatie. Wij helpen organisaties grip te krijgen op de toekomst, oftewel bij het realiseren van hun ambities.

Feiten Cratos Consulting
Opgericht in 2009
Actief in Nederland bij meer dan 20 verschillende klanten in de sectoren Infrastructuur, Zorg, Energie en Bouw
Actief bij organisaties in de profit en de non-profit sector
Onze klanten waarderen onze diensten en producten met tenminste een 8 op een schaal van 1 - 10

Onze cultuur
Puur, Doen, Eenvoud & Plezier. Dit zijn de kernwaarden van Cratos Consulting, die terug te vinden zijn in onze dienstverlening. Nog veel belangrijker is, hoe wij met elkaar werken en omgaan. Het maakt niet uit wat jouw achtergrond, kennis of ervaring is. Wij zijn op zoek naar jouw energie, passie en lef.

Onze werkwijze
Binnen de kaders van onze groeistrategie krijgt iedereen de ruimte om zijn aanpak en potentieel te tonen. Jouw inbreng en suggesties voor verbeteringen zijn vanzelfsprekend, daar worden we als team sterker van. Wij werken projectmatig en resultaatgericht. Iedereen heeft zijn eigen rol en bijdrage in het team. Dit betekent dat wij veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid bieden en vragen.

Ons team
Ons team bestaat uit een groep gedreven consultants met een passie voor het vak. Wij hebben de ambitie om Cratos Consulting uit te laten groeien tot het beste adviesbureau op het gebied van integrale beheersing. Dit bereiken we alleen met de juiste mensen. Die alles weten van organisatie ontwikkeling, risicomanagement, inkoop- & contractmanagement, portfoliomanagement en business innovatie. Die onze klanten ondersteunen om succesvol te zijn in het realiseren van hun ambities. Maar vooral de mensen die goed bij ons passen.


OPENSTAANDE VACATURES:

Full-time
Bilthoven
Geplaatst 5 maanden geleden
Full-time
Bilthoven
Geplaatst 5 maanden geleden
Full-time
Bilthoven
Geplaatst 6 maanden geleden