Full-time
Bilthoven, Den Haag
Geplaatst 15-04-2021

Wat doe je als Projectmanager?

Wil je organisaties verbeteren om meer grip te krijgen op hun doelstellingen door het professioneel managen van hun projecten? Ben je als projectmanager ervaren in het aansturen van een projectteam en/of een programma van projecten? Wil je daarbij werken in een bevlogen team van specialisten en meebouwen aan een groeiende organisatie? Dan zoeken we jou!

Als Projectmanager bij Cratos Consulting ben je een sparringpartner voor zowel je collega’s als voor onze opdrachtgevers. Je wordt ingezet op adviesopdrachten en bij het geven van trainingen, workshops bij publieke en private partijen in de sectoren: infrastructuur, lightrail, water, vastgoed en (air)ports.

Wat doe je bij onze klanten?

Een projectmanager is van start tot finish eindverantwoordelijk voor een project en geeft leiding aan het projectteam. Samen met het hele team draag je zorg voor het realiseren van de doelstellingen van de opdrachtgever. Daarnaast geef je effectief leiding aan je projectteam met oog voor de omgeving en politieke belangen. Binnen je eigen team coördineer je het werk en draag je bij aan de ontwikkeling van de (project-)organisatie van de klant. Je kunt omgaan met complexe samenwerkingen met stakeholders en onderkent daarin de diverse belangen en bestuurlijke gevoeligheden. Ook adviseer je proactief ten aanzien van strategische keuzes en bereid je besluitvorming voor. Door je sensitiviteit en ervaring ben je in staat om vroegtijdig knelpunten te signaleren en oplossingen aan te dragen. Je neemt een verbindende positie in het projectteam in.

Wat doe je in de Cratos organisatie?

Naast je werkzaamheden bij onze opdrachtgevers bouw je mee aan de Cratos organisatie. Je geeft input voor de strategie en koers van de organisatie, ontwikkelt initiatieven. Daarnaast organiseer je workshops en kennisdeel-momenten voor en met je collega’s. Ook beschik je over een netwerk dat je kunt activeren voor het genereren van leads en het pakken van kansen in verschillende sectoren. Hierbij houd je de trends binnen het vakgebied en de sectoren goed in de gaten en pas je deze toe bij de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten. Gezien het belang dat wij daaraan hechten wordt daar ook tijd en ruimte voor geboden.

Ben jij de creatieve, betrokken, scherpzinnige, ondernemende collega, die 3 tot 10 jaar ervaring heeft opgedaan in een vergelijkbare rol? Solliciteer dan direct!

Solliciteren naar deze functie?

We hebben drie vestigingen: Bilthoven, Den Haag en Groningen. Voor deze vacature zoeken we iemand in regio Den Haag / Bilthoven. Het betreft een functie voor 32/40 uur.

Ben jij deze creatieve, betrokken, scherpzinnige, ondernemende collega? Heb je ervaring opgedaan in een vergelijkbare rol of ben je op naar een dergelijke rol en ben je enthousiast over Cratos Consulting? Dan zoeken we… elkaar!

Neem voor meer informatie contact op met de afdeling Recruitment binnen Cratos Consulting via telefoonnummer +31 (0)30-3033612, zij staan je graag te woord! Per e-mail kun je solliciteren door sollicitatie gegevens in te vullen op deze pagina, of jouw motivatie en CV te sturen naar: vacatures@cratosconsulting.nl.

Wie wordt je collega?

Expertiseleider Projectmanagement

Joey Bohncke

In mijn brede ervaring binnen projectmanagement en projectbeheersing met oprechte interesse in de mensen en organisaties achter de projecten. Mijn motivatie is om voor hen het optimale uit projecten en organisaties te halen, met altijd de inhoud (te behalen concrete resultaten) als basis.

Volledig profiel »

Andere vacatures

Adviseur Risicomanagement

Manager Projectbeheersing