Home / Werken bij Cratos / Projectmanager

Projectmanager

 

 

Voor ons bevlogen team van experts in Noord-Nederland zijn we op zoek naar een ervaren projectmanager die zijn of haar sporen in de infra/vastgoed heeft verdiend!

 

Ben jij dat? 

Wat doet Cratos in Noord Nederland?

In 2019 hebben we, met een aantal ervaren consultants uit het Noorden van het land, een start gemaakt met het opzetten van een vestiging van Cratos die de regio’s Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel bedient.

Onze dienstverlening in het Noorden bestaat vooral uit Integrale Beheersing en Projectmanagement. We richten ons op projecten met een grote (maatschappelijke) meerwaarde voor de regio en haar bewoners. Afhankelijk van de klantvraag maken we onze dienstverlening specifiek (projectbeheersings-aspecten en/of projectmanagement). Om dit mogelijk te maken werken we integraal samen binnen Cratos. Ook doen we dit met partners om ons netwerk verder uit te breiden. Daarmee zijn en blijven we van toegevoegde waarde  voor onze opdrachtgevers.

Wat doe je bij onze klanten?

De projectmanager waar wij naar op zoek zijn heeft al de nodige jaren ervaring in ons vakgebied. Je vindt het leuk om met vakbroeders te sparren en ontwikkelen, veel invloed te hebben op de richting waarop we ons als team en vestiging binnen ons vakgebied naartoe bewegen. Daarnaast kun je kennis delen en ervaring over brengen. Je vindt vrijheid in je werk prettig, maar vindt de teamgeest en samenwerking zoals we die bij Cratos kennen inspirerend en sluit je hier graag bij aan. Je zult bij onze opdrachtgevers actief zijn, maar ook met interne projecten en activiteiten bezig zijn.

Voor ons is het van belang om de taal van onze klanten en eindgebruikers te spreken. Voor deze specifieke rol zoeken we dan ook een collega die uit het Noorden afkomstig is of hier in het verleden heeft gewoond en graag weer terug zou willen. Ervaring binnen vastgoed- of infraprojecten is noodzakelijk zodat je direct in kunt stappen met ons op een aantal grote en belangrijke dossiers in de omgeving van Groningen.

Wat vragen we van jou?

Instappen bij Cratos betekent instappen bij een enorm kundig, gedreven en collegiaal team. Wij willen allemaal het beste voor onze opdrachtgevers, collega’s, eindgebruikers maar ook voor onze eigen ontwikkeling. We helpen elkaar waar we kunnen, dagen elkaar uit en maken elkaar beter. We geloven dat wij het beste organisatieadviesbureau kunnen worden op ons gebied, door samenwerking, lef en een heleboel kennis. We delen dit graag met jou en zijn benieuwd wat voor mogelijkheden jij ziet om ons nog verder te verbeteren.

In een notendop voldoe je in ieder geval aan het volgende:

  • Circa 7 jaar projectmanagement ervaring,
  • Academisch werk- en denkniveau,
  • Bekend en ervaring met gangbare projectmanagementmethodieken,
  • Ruime ervaring in de bouw of infra, ervaring bij publieke partijen is helpend,
  • Eindverantwoordelijk geweest voor de projectresultaten,
  • Binding met Noord-Nederland.

Voldoe je niet helemaal aan alle bovenstaande punten, maar denk je dat de rol je wel op het lijf geschreven is? Dan worden we graag overtuigd door je visie. Ervaring binnen de sector is daarbij wel echt een vereiste.

Interesse gewekt?

We wisselen graag verder van gedachten in een gesprek. Bel, mail of app ons, zodat we elkaar op kunnen zoeken, live of digitaal. Je kunt contact opnemen met Jessica Otto, via vacature@cratosconsulting.nl of 06-43016653.

Worden dit jouw collega's?

Wil je meer weten over wat de functie inhoudt of wil je een kennismaking met 1 van je toekomstige Projectmanagement collega's? Neem contact op met Joey of Gert. Zij kunnen je alles vertellen over de functie van Projectmanager. 

Expertiseleider Projectmanagement

Joey Bohncke

In mijn brede ervaring binnen projectmanagement en projectbeheersing met oprechte interesse in de mensen en organisaties achter de projecten. Mijn motivatie is om voor hen het optimale uit projecten en organisaties te halen, met altijd de inhoud (te behalen concrete resultaten) als basis.

Volledig profiel »

Senior adviseur Projectmanagement

Gert Groenewegen

Mijn passie is om mensen te laten omdenken. Binnen dat wat betamelijk is, is alles mogelijk. Het is in elkaar gezet, dus kan het ook weer uit elkaar. Alles kan, alles is mogelijk. Het met elkaar verzinnen van creatieve oplossingen en dat uitwerken, daar wordt ik enorm enthousiast van!

Volledig profiel »