Full-time
Den Haag
Geplaatst 20-03-2021

Wat doe je als Manager Projectbeheersing?

Wil je organisaties begeleiden om meer grip te krijgen op hun doelstellingen en projecten? Begrijp je hoe geld, tijd en risico’s bijdragen aan de resultaten van een project en kun je deze aspecten samenbrengen in begrijpbare stuurinformatie? Wil je daarbij werken in een bevlogen team van specialisten en meebouwen aan een groeiende organisatie? Dan zoeken we jou!

Als Manager Projectbeheersing binnen Cratos Consulting ben je een volwaardige sparringpartner voor zowel je collega’s als voor onze opdrachtgevers. Je wordt ingezet op interim-opdrachten, trainingen, workshops en adviesopdrachten bij publieke en private partijen in de sectoren: infrastructuur, lightrail, water, vastgoed en (air)ports. Daarbij houd je de innovatie en ontwikkeling binnen je vakgebied goed in de gaten. Je hebt ervaring binnen of gevoel voor één of meerdere van de sectoren waarbinnen we ons bewegen.

Wat doe je bij onze klanten?

In de rol van Manager Projectbeheersing ben je de spil van een project. Je zorgt ervoor dat de projectmanagers op ieder moment over stuurinformatie beschikken die het mogelijk maakt om juiste besluiten te nemen. Je waarborgt de integraliteit van de verschillende beheersaspecten geld, risico, tijd, scope, informatie en kwaliteit. Hierbij stuur je een team van specialisten in projectbeheersing aan. Ook ben je een specialist in het visueel maken van relevante, begrijpelijke en actuele rapportages en dashboards. Je weet binnen een project of programma overzicht en inzicht te creëren, waardoor de focus op het behalen van de projectdoelstellingen komt te liggen. Je adviseert proactief ten aanzien van strategische keuzes en neemt een verbindende positie in het projectteam in. Door je sensitiviteit en ervaring ben je in staat om vroegtijdig knelpunten te signaleren en oplossingen aan te dragen.

Wat doe je binnen Cratos?

Naast je werkzaamheden bij opdrachtgevers bouw je mee aan de Cratos-organisatie. Je denkt mee over de strategie en koers van de organisatie, ontwikkelt initiatieven, organiseert workshops en kennisdeel-momenten voor en met je collega’s. Ook genereer je leads en pak je kansen die jij ziet in de markt om ons netwerk te vergroten. Daarnaast wordt een bijdrage verwacht in het meewerken aan de ontwikkeling van nieuwe producten. Gezien het belang dat wij daaraan hechten wordt daar ook tijd en ruimte voor geboden.

Solliciteren naar deze functie?

Ben jij de creatieve, betrokken, scherpzinnige, ondernemende collega, die 5 tot 8 jaar ervaring heeft opgedaan in een vergelijkbare rol? Solliciteer dan direct!

Neem voor meer informatie contact op met de afdeling Recruitment binnen Cratos Consulting via telefoonnummer +31 (0)30-3033612, zij staan je graag te woord! Per e-mail kun je solliciteren door sollicitatie gegevens in te vullen op deze pagina, of jouw motivatie en CV te sturen naar: vacatures@cratosconsulting.nl.

Wie wordt je collega?

Expertiseleider Integrale Beheersing

Bart Kroese

Samen met de organisatie breng ik in beeld waar we staan en maak ik het pad naar het realiseren van ambities inzichtelijk. Het geeft mij veel voldoening om van chaos of complexe situaties overzichtelijke sturingsinformatie te generen zodat de juiste afwegingen gemaakt kunnen worden. Risicomanagement als hulpmiddel naar succes!

Volledig profiel »

Andere vacatures

Projectmanager

Adviseur Risicomanagement