Werken bij Cratos

Wij zijn een organisatieadviesbureau, gespecialiseerd in integrale beheersing. Met onze aanpak helpen wij organisaties grip te krijgen op de toekomst en bij het realiseren van hun ambities. Binnen de kaders van onze groeistrategie krijgt iedereen de ruimte om zijn aanpak en potentieel te tonen. Jouw inbreng en suggesties voor verbeteringen brengen ons verder in onze dienstverlening.  Wij werken daarbij projectmatig en resultaatgericht. Iedereen heeft zijn eigen rol en bijdrage in het team. Centraal daarbij staan zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. vragen.

 

Ons team

Ons team bestaat uit een diverse groep gedreven consultants met een passie voor het vak. Wij hebben de ambitie om Cratos Consulting uit te laten groeien tot het beste adviesbureau op het gebied van integrale beheersing. Dit bereiken we alleen met de juiste mensen, die alles weten van de vakgebieden waarin wij actief zijn. Die onze klanten ondersteunen om succesvol te zijn in het realiseren van hun ambities. Onze expertisegebieden zijn risicomanagement, inkoop- & contractmanagement, projectmanagement, integrale beheersing, datamanagement en business innovatie.

 

De rol van een Cratos adviseur

Successen kunnen vieren, wie wil dat niet? Maar daarvoor moet je als organisatie, èn als team, duidelijk voor ogen hebben wat dat succes eigenlijk is! Die focus scherp stellen en een organisatie begeleiden in het creëren van grip… dat is de rol van een Cratos adviseur. Dit zijn onze expertise gebieden: risicomanagement, inkoop- & contractmanagement, projectmanagement, integrale beheersing, datamanagement en business innovatie.

Succes vieren doe je samen!

In 2019 bestond Cratos Consulting 10 jaar. Dit vierden we met het hele team in Alicante. Special voor deze trip hebben we met diverse collega's een leuke promotievideo gemaakt. Bekijk ‘m hier.

Feiten en cijfers

  • Opgericht in 2009
  • Actief in Nederland bij meer dan 75 verschillende klanten in de sectoren Infrastructuur, Overheid, Water, Vastgoed en Zee & Luchthavens
  • Organisaties in de profit en de non-profit sector
  • Meer dan 80 opdrachten succesvol afgerond
  • Onze klanten waarderen onze diensten en producten met tenminste een 8 op een schaal van 1 - 10
  • Meer dan 75% van onze klanten komt ook nog eens bij ons terug

Openstaande vacatures

Adviseur Projectbeheersing

Ben jij de sparringpartner voor onze opdrachtgevers op het gebied van projectbeheersing? Als Adviseur Projectbeheersing geef je actuele stuur- en verantwoordingsinformatie aan het projectteam. Op deze manier help je mee om organisaties te verbeteren en meer grip te krijgen op hun doelstellingen. Wil je daarbij werken in een bevlogen team van specialisten en meebouwen aan een groeiende organisatie? Dan zoeken we jou!

Full-time
Den Haag, Bilthoven
Geplaatst 21-04-2021

Projectmanager

Wil je organisaties verbeteren om meer grip te krijgen op hun doelstellingen door het professioneel managen van hun projecten? Ben je als projectmanager ervaren in het aansturen van een projectteam en/of een programma van projecten? Wil je daarbij werken in een bevlogen team van specialisten en meebouwen aan een groeiende organisatie? Dan zoeken we jou!

Full-time
Bilthoven
Geplaatst 15-04-2021

Adviseur Risicomanagement

Successen kunnen vieren, wie wil dat niet? Maar daarvoor moet je als organisatie, én als team, duidelijk voor ogen hebben wat dat succes eigenlijk is! Die focus scherp stellen en een organisatie begeleiden in het creëren van grip… dat is de rol van een Cratos adviseur. Dit zijn onze expertise gebieden: risicomanagement, inkoop- & contractmanagement, programma- & projectmanagement en business innovatie.

Full-time
Bilthoven
Geplaatst 31-03-2020

Manager Projectbeheersing

Wil je organisaties begeleiden om meer grip te krijgen op hun doelstellingen en projecten? Begrijp je hoe geld, tijd en risico’s bijdragen aan de resultaten van een project en kun je deze aspecten samenbrengen in begrijpbare stuurinformatie? Wil je daarbij werken in een bevlogen team van specialisten en meebouwen aan een groeiende organisatie? Dan zoeken we jou!

Full-time
Den Haag
Geplaatst 20-03-2021