Home / Werken bij Cratos

Werken bij Cratos

Wij zijn een organisatieadviesbureau, gespecialiseerd in integrale beheersing. Met onze aanpak helpen wij organisaties grip te krijgen op de toekomst en bij het realiseren van hun ambities. Binnen de kaders van onze groeistrategie krijgt iedereen de ruimte om zijn aanpak en potentieel te tonen. Jouw inbreng en suggesties voor verbeteringen brengen ons verder in onze dienstverlening.  Wij werken daarbij projectmatig en resultaatgericht. Iedereen heeft zijn eigen rol en bijdrage in het team. Centraal daarbij staan zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

 

Ons team

Ons team bestaat uit een diverse groep gedreven consultants met een passie voor het vak. Wij hebben de ambitie om Cratos Consulting uit te laten groeien tot het beste adviesbureau op het gebied van integrale beheersing. Dit bereiken we alleen met de juiste mensen, die alles weten van de vakgebieden waarin wij actief zijn. Die onze klanten ondersteunen om succesvol te zijn in het realiseren van hun ambities. Onze expertisegebieden zijn risicomanagement, inkoop- & contractmanagement, projectmanagement, integrale beheersing, datamanagement en business innovatie.

 

De rol van een Cratos adviseur

Successen kunnen vieren, wie wil dat niet? Maar daarvoor moet je als organisatie, èn als team, duidelijk voor ogen hebben wat dat succes eigenlijk is! Die focus scherp stellen en een organisatie begeleiden in het creëren van grip… dat is de rol van een Cratos adviseur. Dit zijn onze expertise gebieden: risicomanagement, inkoop- & contractmanagement, projectmanagement, integrale beheersing, datamanagement en business innovatie.

Succes vieren doe je samen!

In 2019 bestond Cratos Consulting 10 jaar. Dit vierden we met het hele team in Alicante. Special voor deze trip hebben we met diverse collega's een leuke promotievideo gemaakt. Bekijk ‘m hier.

Feiten en cijfers

  • Opgericht in 2009
  • Actief in Nederland bij meer dan 75 verschillende klanten in de sectoren Infrastructuur, Overheid, Water, Vastgoed en Zee & Luchthavens
  • Organisaties in de profit en de non-profit sector
  • Meer dan 80 opdrachten succesvol afgerond
  • Onze klanten waarderen onze diensten en producten met tenminste een 8 op een schaal van 1 - 10
  • Meer dan 75% van onze klanten komt ook nog eens bij ons terug

Openstaande vacatures

Adviseur Risicomanagement

Consultant Projectmanagement

Voor ons ervaren team Risicomanagement zijn we op zoek naar een Adviseur Risicomanagement met een aantal jaren ervaring met het operationele gedeelte van het risicomanagement. En die de ambitie heeft zijn of haar ervaring naar de next level te brengen.

Ben jij dat?

Geplaatst 19-11-2021
Full-time
Den Haag, Bilthoven

Ben je als consultant actief binnen Projectmanagement, vastgoed en/of huisvesting? Ben je pragmatisch ingesteld en wil je meer betrokken raken bij de implementatiefase van projecten?

Als consultant Projectmanagement bij Cratos Consulting ben je een inhoudelijk en procesmatige sparringspartner voor zowel je collega’s als voor onze opdrachtgevers. Ben jij diegene naar wie wij op zoek zijn?

Geplaatst 01-07-2021
Full-time
Bilthoven

Projectmanager

Adviseur Integrale Beheersing

Voor ons bevlogen team van experts in Noord-Nederland zijn we op zoek naar een ervaren projectmanager die zijn of haar sporen in de infra/vastgoed heeft verdiend!

Wil je daarbij meebouwen aan een groeiende organisatie? Dan zoeken we jou!

Geplaatst 09-09-2021
Full-time
Groningen

Ben jij de sparringpartner voor onze opdrachtgevers op het gebied van projectbeheersing?

Als Adviseur Integrale Beheersing geef je actuele stuur- en verantwoordingsinformatie aan het projectteam. Op deze manier help je mee om organisaties te verbeteren en meer grip te krijgen op hun doelstellingen. Wil je daarbij werken in een bevlogen team van specialisten en meebouwen aan een groeiende organisatie? Dan zoeken we jou!

Geplaatst 09-06-2021
Bilthoven
Full-time