Home / Training

Training en ontwikkeling

Vandaag inzien dat morgen verandering mogelijk is

Kom je kennis uitbreiden op een specifiek experisegebied. Cratos trainingen zijn gericht op de uitdagingen en transformaties die spelen binnen jouw sector.

Kennisdeling met vakgenoten, (potentiële) opdrachtgevers en andere geïnteresseerden is voor ons enorm belangrijk. Samen willen we onze vakgebieden verder ontwikkelen. Onze consultants verzorgen hiervoor op maat gemaakte trainingen, die in-company gegeven worden of op één van onze werklocaties in Bilthoven, Den Haag of Groningen.

De trainingen zijn bedoeld voor zowel groepen alsook individuele deelnemers en bieden de perfecte mogelijkheid om ieders kennis op een specifiek expertisegebied uit te breiden. Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over de kennis van succesvol toegepaste theorieën in de organisatorische werkelijkheid.

Na afloop heb je:

  • Inzicht in theorieën en aanpak in de praktijk
  • De verschillende rollen bij projectmatigwerken
  • Het belang van sturen op resultaat in projecten
  • Spanningsveld binnen organisaties
Borging van projectresultaten - Projectcoach - Cratos Consulting_origineel

Bekijk het actuele aanbod van trainingen

Training - Toegepast Risicomanagement - Cratos Consulting

Het voeren van een gerichte risicodialoog vraagt om kennis van risico-taal en -methodiek om te komen tot bewustwording, actie èn resultaat! 

Training Projectplanning - Cratos Consulting.

Projectmatig werken is niet meer weg te denken in allerlei organisaties. Met MS Project houd je grip op je projectplanning en zorg je dat de planning loopt zoals je wilt.

Training - Risicogestuurd projectmanagement - Cratos Consulting

De omgeving van een project is veel onvoorspelbaarder geworden. Het is niet langer mogelijk om projecten te beheersen op basis van alleen een plan van aanpak.

Deze opdrachtgevers gingen je voor

Opdrachtgevers training - Cratos Consulting

Neem contact op met één van onze mensen