Over Mark Tip

Onzekerheden kunnen in verschillende mate hun effect hebben op het bereiken van een doelstelling, zowel positief als negatief. Het is de kunst om zoveel mogelijk informatie te achterhalen over deze onzekerheden om projecten te kunnen beheersen. Daarna is het belangrijk op zoek gaan naar kansen, ofwel positieve onzekerheden. Die kunnen ervoor zorgen dat doelstellingen eenvoudiger of sneller worden gehaald.

Ik ben opgegroeid in hét gevangenisdorp van Nederland, Veenhuizen. Daarom is het niet verwonderlijk dat ik in de wereld van risicomanagement terecht ben gekomen. Na mijn opleiding Integrale Veiligheid voltooide ik een master Veiligheidswetenschappen aan de Universiteit Antwerpen. Daarna werkte ik in de voetbalwereld op het gebied van veiligheid. In mijn vrije tijd ga ik graag zwemmen, fietsen, hardlopen, voetballen of fitnessen en ik lees graag.

Keuze persoonlijke foto 5

Ik neem graag teams en mensen op sleeptouw.
Hierbij zijn samenwerking en een duidelijk gedefinieerd doel (de bergtop) welke wordt herkend en erkend door betrokken partijen belangrijke vereisten.
Op deze manier kun je samen tot ongekende hoogten komen.