Home / Over ons / Team / Joey Bohncke

Over Joey Bohncke

Goed projectmanagement begint voor mij bij de juiste houding en mindset van het projectteam. Projectmanagement en Integrale projectbeheersing werken niet als deze te strak worden ingekaderd of als verplicht nummer worden opgelegd. De motivatie om de doelen van de opdrachtgever te bereiken binnen de gestelde kaders moet de basis zijn, aangevuld met een risicogestuurde denkwijze en een kwalitatief goed beheersteam dat eenvoudig de verbinding kan leggen tussen de verschillende beheerselementen en begrijpt op welke projectspecifieke aandachtspunten gestuurd moet worden.

Door de focus te leggen op de belangrijkste sturingselementen (tijd, geld, risico’s) voor het bereiken van deze doelen, deze in de overleggen te agenderen, goede beheersing op de issues te zetten die je tegenkomt, goede baselines te zetten zodat besluitvorming altijd op de juiste en actuele scope plaatsvindt, aandacht te hebben voor de mensen binnen jouw team en hun motivatie en helder over deze zaken te rapporteren kan een project gecontroleerd naar een goed resultaat worden gebracht.

Om dit te bereiken combineer ik mijn analytische en communicatieve vaardigheden met een proactieve, oplossingsgerichte houding. Ik houd overzicht, weet op welke prioriteiten ik moet sturen en ben een betrouwbare, professionele partner die open en eerlijk communiceert.

Ik hoor graag wat ik namens Cratos Consulting voor jouw projecten kan betekenen.

EPIC Heatmap - Datamanagement - Risicomanagement - Integrale Beheersing Cratos Consulting

Ik ga voor het maximale resultaat voor onze opdrachtgevers en kies daarbij niet voor de gebaande paden, maar zoek naar het beste antwoord op de (onderliggende) vraag. Het opleiden en coachen (meenemen) van medewerkers binnen onze en andere organisaties is daarbij essentieel.