Home / Over ons / Team / Denis Scholten

Over Denis Scholten

Als projectmanager haal mijn voldoening uit het verder helpen van een opdrachtgevers met diens huisvestingsvraagstuk. Dit vraagstuk is geboren vanuit een noodzaak, een wens of een idee maar de betreffende opdrachtgever weet niet hoe hier verdere invulling aan te geven. Mijn ambitie is om daar de opdrachtgever vanuit mijn expertise hierin te ontzorgen.

Vanuit mijn ervaring en expertise als projectmanager ben ik in staat om de vraagstelling, helder te maken, focus aan te brengen en bovenal de complexiteit terug te brengen naar voor de opdrachtgever begrijpbare informatie. Wat is de status, welke kansen zijn er en welke voor- en nadelen hebben deze. Door de opdrachtgever dit overzicht en inzicht te geven is het voor haar of hem mogelijk om te komen tot besluitvorming. Daarmee helpen wij de opdrachtgever verder in het verbeteren van diens primaire proces. Dan is mijn missie geslaagd!

Keuze persoonlijke foto 6

Een goed samenwerkend team, is sterker dan de som van een aantal individuen. Projectmanagement bestaat voor een belangrijkdeel uit het goed laten samenwerken van verschillende expertisen als één team met een gezamenlijk doel. Met een goede samenwerking gaat het project, volle kracht vooruit.