Over Christy de Jong

De kern van integrale projectbeheersing is het bewaken en bijsturen van een project en het zorgdragen voor een gestructureerde en gecontroleerde uitvoering van een project. Alle projectkaders moeten worden beheerst. Denk hierbij aan tijd, geld, kwaliteit en risico’s. Als organisatie moet je scherp voor ogen hebben welke doelen je wilt bereiken. Welke risico's worden voorzien die het behalen van dat doel kunnen bedreigen? Hoe gaan we daar mee om? Daar gaat risicogestuurd werken om.

Ik kom uit Maassluis en heb als PMO ervaring opgedaan bij het projectteam Vlootvervanging bij Rijkswaterstaat. Daarna heb ik de overstap gemaakt naar risicomanagement, wat ik met veel plezier uitvoer bij Van Oord. Als u meer over mij of mijn werkzaamheden wilt weten, aarzel dan niet contact op te nemen.

Missie - Mens en organisatie grip op de toekomst geven - Cratos Consulting

Ik ben een type dat graag andere ontzorgt. Zowel als project management ondersteuner als junior binnen het risicomanagement is dit voor mij altijd een focuspunt geweest op het moment dat ik bij een klant binnenstap.