Team van specialisten

Ons team bestaat uit een diverse groep gedreven consultants met een passie voor het vak. Wij hebben de ambitie om Cratos Consulting uit te laten groeien tot het beste adviesbureau in onze expertise. Dit bereiken we alleen met de juiste mensen, die alles weten van de sectoren waarin onze opdrachtgevers actief zijn en hen ondersteunen om succesvol te zijn in het realiseren van hun ambities!

Directie

Directeur en oprichter Cratos Consulting

Michael Sauerbier

Stimuleer mensen om anders te denken en anders te doen. Dat leidt tot creativiteit, verandering en uiteindelijk tot succes.

Volledig profiel »

Partner & Senior adviseur Integrale beheersing

Simon Dijkshoorn

Mijn passie is projectbeheersing! Met een 'data driven' en resultaatgerichte focus breng ik organisaties in beweging om procesmanagement en projectbeheersing te optimaliseren.

Volledig profiel »

Partner & Senior adviseur Inkoop -en contractmanagement

Diederik Biesboer

Een organisatie helpen om tot de kern van de inkoopbehoefte te komen, op de juiste wijze de markt daarbij betrekken en als sluitstuk een volwassen en zakelijk relatie onderhouden om overeengekomen resultaten te verzilveren. Daar draait het voor mij om!

Volledig profiel »

Ons team van experts

Commercieel Accountmanager

Jessica Otto

Vanuit mijn achtergrond binnen sales, tendermanagement en projectmanagement ben ik een verbinder van organisaties en mensen, en richt ik me op het vinden van de juiste oplossing. Mijn drijfveer ligt op het verbeteren van samenwerking en het vinden van de juiste weg naar succes, zowel voor organisaties als voor de individu. Dit is dan ook mijn streven in alles wat ik doe en wat me iedere dag weer energie en plezier in mijn werk geeft.

Volledig profiel »

Senior adviseur Risicomanagement

Daniela Mayan

Vanuit mijn rol als expertiseleider risicomanagement, adviseur en trainer, begeleid ik organisaties, teams, individuele teamleden in het behalen van succes!

Dit is de focus die koers bepaalt, in een samenwerking die staat voor verbinding vanuit oprecht interesse en met goede energie.

Volledig profiel »

Senior adviseur Risicomanagement

Wichard Hulsbergen

Mijn specialiteit is om in een complexe omgeving doelstellingen, onzekerheden en stuurinformatie in kaart te brengen. Het menselijke aspect speelt hierbij een centrale rol en  daarbij is mijn enthousiasme is aanstekelijk.

Volledig profiel »

Adviseur Risicomanagement

Mark Tip

Het gras groeit niet harder door eraan te trekken. Ik neem de tijd voor het goed begrijpen van de klant en het scherpkrijgen van haar gewenste doelstelling(en). Op deze manier ben ik in staat om de juiste oplossingsrichting te vinden en hierop bij te sturen.  

Volledig profiel »

Adviseur Integrale Beheersing

Jan Josse van Maanen

Samen met de klant de doelen bepalen, de benodigde effort in kaart brengen en deze uitzetten in de tijd met planning als middel. 

Dit om stuurinformatie te genereren en inzicht te krijgen in het toekomstige te leveren werk. Hierbij zet ik mijn expertise en enthousiasme in om bij te dragen aan de integrale projectbeheersing en de te behalen doelstelling(en).

Volledig profiel »

Adviseur Integrale Beheersing

Francis Prins

Vanuit mijn achtergrond en ervaring als adviseur projectbeheersing zoek ik naar het waarom, de vraag achter de vraag: waar ligt de werkelijke (verander)behoefte van de klant. Integrale projectbeheersing gaat dan ook vooral over afstemmen en samenwerken.

Volledig profiel »

Senior adviseur Projectmanagement

Joey Bohncke

Als expertiseleider projectmanagement combineer ik mijn brede ervaring binnen projectmanagement en projectbeheersing met oprechte interesse in de mensen en organisaties achter de projecten. Mijn motivatie is om voor hen het optimale uit projecten en organisaties te halen, met altijd de inhoud (te behalen concrete resultaten) als basis.

Volledig profiel »

Adviseur Risicomanagement

Christy de Jong

Elke schakel heeft invloed op de volgende, het doel is om deze schakels met elkaar te verbinden. Zorg dragen voor een gecontroleerde projectomgeving, daar ligt mijn kracht.

Volledig profiel »

Adviseur Integrale Beheersing

Hette van der Zwaag

Ondernemen is ook wel risico’s durven nemen! Voor mij is integrale projectbeheersing meer dan alleen lijstjes bijwerken. Het moet de juiste (stuur)informatie opleveren zodat ‘het management’ de juiste beslissingen neemt om de doelstelling(en) te halen.

Volledig profiel »

Office manager

Laurine Büttner-Cornelissen

Als Office Manager binnen Cratos Consulting verricht ik o.a. administratieve en organisatorische werkzaamheden om de zaken op kantoor efficiënt en soepel te laten verlopen. Door de diversiteit aan werkzaamheden maakt het dat het werk elke dag weer anders is. Samen met mijn collega’s streef ik ernaar om de vastgestelde doelen van Cratos Consulting te realiseren!

Volledig profiel »

Senior adviseur Risicomanagement

Bart Kroese

Samen met de organisatie breng ik in beeld waar we staan en maak ik het pad naar het realiseren van ambities inzichtelijk. Het geeft mij veel voldoening om van chaos of complexe situaties overzichtelijke sturingsinformatie te generen zodat de juiste afwegingen gemaakt kunnen worden. Risicomanagement als hulpmiddel naar succes!

Volledig profiel »

Adviseur Integrale Beheersing

Corneille Moison

Alle aspecten van integrale beheersing hebben een raakvlak met financiën. Planning, scope, risico’s, noem maar op. Juist vanwege de vele raakvlakken is het zaak om zo eenvoudig mogelijk tot de kern te komen.

Volledig profiel »

Adviseur Inkoop -en Contractmanagement

Hajo Hoffs

Door vooraf bewust te zoeken naar beren op de weg en te kijken of de juiste kennis, kunde en projecten in de organisatie aanwezig zijn, wordt het behalen van het doel een stuk leuker en makkelijker.

Volledig profiel »

Adviseur Risicomanagement

Maarten van Gent

Integrale projectbeheersing is mijn passie. Ik krijg energie als ik in een team een bijdrage kan leveren aan het realiseren van project-, programma of bedrijfsdoelstellingen.

Volledig profiel »

Adviseur Risicomanagement

Daniëlle Franken

“Listen with curiosity. Speak with honesty. Act with integrity.” (Roy T Bennett). Een quote die perfect beschrijft hoe ik als adviseur te werk ga.Ik ben een verbinder die als doel heeft om gezamenlijk een mooi resultaat op te leveren. 

Volledig profiel »

Adviseur Risicomanagement

Koen Bijvoets

Bijdragen aan het behalen van project- of programmadoelstellingen geeft mij daadwerkelijk voldoening. De daarmee gepaarde gedrevenheid is mijn grootste kracht, integrale projectbeheersingstechnieken zijn mijn gereedschap. Beide draag ik graag over aan een team of organisatie om zo een blijvend verschil te maken.

Volledig profiel »

Senior adviseur Projectmanagement

Gert Groenewegen

Mijn passie is om mensen te laten omdenken. Binnen dat wat betamelijk is, is alles mogelijk. Het is in elkaar gezet, dus kan het ook weer uit elkaar. Alles kan, alles is mogelijk. Het met elkaar verzinnen van creatieve oplossingen en dat uitwerken, daar wordt ik enorm enthousiast van!

Volledig profiel »

Senior adviseur Projectmanagement

Denis Scholten

Als projectmanager Vastgoed stel ik de twee kernwaarden bij elk project centraal: Betrokken en Doelgericht. Door mij te verplaatsen in de behoefte van de opdrachtgever, verkrijg ik het inzicht in het gewenste resultaat en daarmee ontstaat ook de betrokkenheid. Vervolgens houd ik focus op de voorwaarden waar de oplossing aan moet voldoen: doelgericht werken aan het resultaat.

Volledig profiel »