Team van specialisten

Ons team bestaat uit een diverse groep gedreven consultants met een passie voor het vak. Wij hebben de ambitie om Cratos Consulting uit te laten groeien tot het beste adviesbureau in onze expertise. Dit bereiken we alleen met de juiste mensen, die alles weten van de sectoren waarin onze opdrachtgevers actief zijn en hen ondersteunen om succesvol te zijn in het realiseren van hun ambities!

Directie

Directeur en oprichter Cratos Consulting

Michael Sauerbier

Stimuleer mensen om anders te denken en anders te doen. Dat leidt tot creativiteit, verandering en uiteindelijk tot succes.

Volledig profiel »

Partner & Senior adviseur Integrale beheersing

Simon Dijkshoorn

Mijn passie is integrale beheersing! Met een 'data driven' en resultaatgerichte focus breng ik organisaties in beweging om processen en projecten te optimaliseren.

Volledig profiel »

Partner & Senior adviseur Inkoop -en contractmanagement

Diederik Biesboer

Een organisatie helpen om tot de kern van de inkoopbehoefte te komen, op de juiste wijze de markt daarbij betrekken en als sluitstuk een volwassen en zakelijk relatie onderhouden om overeengekomen resultaten te verzilveren. Daar draait het voor mij om!

Volledig profiel »

Ons team van experts

Senior adviseur Risicomanagement

Wichard Hulsbergen

Mijn specialiteit is om in een complexe omgeving doelstellingen, onzekerheden en stuurinformatie in kaart te brengen. Het menselijke aspect speelt hierbij een centrale rol en  daarbij is mijn enthousiasme is aanstekelijk.

Volledig profiel »

Office manager

Laurine Büttner-Cornelissen

Als Office Manager binnen Cratos Consulting verricht ik o.a. administratieve en organisatorische werkzaamheden om de zaken op kantoor efficiënt en soepel te laten verlopen. Door de diversiteit aan werkzaamheden maakt het dat het werk elke dag weer anders is. Samen met mijn collega’s streef ik ernaar om de vastgestelde doelen van Cratos Consulting te realiseren!

Volledig profiel »

Expertise leider Risicomanagement

Daniela Mayan

Vanuit mijn rol als expertiseleider risicomanagement, adviseur en trainer, begeleid ik organisaties, teams, individuele teamleden in het behalen van succes!

Dit is de focus die koers bepaalt, in een samenwerking die staat voor verbinding vanuit oprecht interesse en met goede energie.

Volledig profiel »

Adviseur Integrale Beheersing

Francis Prins

Vanuit mijn achtergrond en ervaring als adviseur projectbeheersing zoek ik naar het waarom, de vraag achter de vraag: waar ligt de werkelijke (verander)behoefte van de klant. Integrale projectbeheersing gaat dan ook vooral over afstemmen en samenwerken.

Volledig profiel »

Adviseur Integrale Beheersing

Corneille Moison

Alle aspecten van integrale beheersing hebben een raakvlak met financiën. Planning, scope, risico’s, noem maar op. Juist vanwege de vele raakvlakken is het zaak om zo eenvoudig mogelijk tot de kern te komen.

Volledig profiel »

Commercieel Accountmanager

Jessica Otto

Vanuit mijn achtergrond binnen sales, tendermanagement en projectmanagement ben ik een verbinder van organisaties en mensen, en richt ik me op het vinden van de juiste oplossing. Mijn drijfveer ligt op het verbeteren van samenwerking en het vinden van de juiste weg naar succes, zowel voor organisaties als voor de individu. Dit is dan ook mijn streven in alles wat ik doe en wat me iedere dag weer energie en plezier in mijn werk geeft.

Volledig profiel »

Adviseur Inkoop -en Contractmanagement

Hajo Hoffs

Door vooraf bewust te zoeken naar beren op de weg en te kijken of de juiste kennis, kunde en projecten in de organisatie aanwezig zijn, wordt het behalen van het doel een stuk leuker en makkelijker.

Volledig profiel »

Adviseur Integrale Beheersing

Hette van der Zwaag

Ondernemen is ook wel risico’s durven nemen! Voor mij is integrale projectbeheersing meer dan alleen lijstjes bijwerken. Het moet de juiste (stuur)informatie opleveren zodat ‘het management’ de juiste beslissingen neemt om de doelstelling(en) te halen.

Volledig profiel »

Expertiseleider Integrale Beheersing

Bart Kroese

Samen met de organisatie breng ik in beeld waar we staan en maak ik het pad naar het realiseren van ambities inzichtelijk. Het geeft mij veel voldoening om van chaos of complexe situaties overzichtelijke sturingsinformatie te generen zodat de juiste afwegingen gemaakt kunnen worden. Risicomanagement als hulpmiddel naar succes!

Volledig profiel »

Expertiseleider Projectmanagement

Joey Bohncke

In mijn brede ervaring binnen projectmanagement en projectbeheersing met oprechte interesse in de mensen en organisaties achter de projecten. Mijn motivatie is om voor hen het optimale uit projecten en organisaties te halen, met altijd de inhoud (te behalen concrete resultaten) als basis.

Volledig profiel »

Adviseur Integrale Beheersing

Jan Josse van Maanen

Samen met de klant de doelen bepalen, de benodigde effort in kaart brengen en deze uitzetten in de tijd met planning als middel. 

Dit om stuurinformatie te genereren en inzicht te krijgen in het toekomstige te leveren werk. Hierbij zet ik mijn expertise en enthousiasme in om bij te dragen aan de integrale projectbeheersing en de te behalen doelstelling(en).

Volledig profiel »

Adviseur Risicomanagement

Maarten van Gent

Integrale projectbeheersing is mijn passie. Ik krijg energie als ik in een team een bijdrage kan leveren aan het realiseren van project-, programma of bedrijfsdoelstellingen.

Volledig profiel »

Adviseur Risicomanagement

Koen Bijvoets

Bijdragen aan het behalen van project- of programmadoelstellingen geeft mij daadwerkelijk voldoening. De daarmee gepaarde gedrevenheid is mijn grootste kracht, integrale projectbeheersingstechnieken zijn mijn gereedschap. Beide draag ik graag over aan een team of organisatie om zo een blijvend verschil te maken.

Volledig profiel »

Senior adviseur Projectmanagement

Gert Groenewegen

Mijn passie is om mensen te laten omdenken. Binnen dat wat betamelijk is, is alles mogelijk. Het is in elkaar gezet, dus kan het ook weer uit elkaar. Alles kan, alles is mogelijk. Het met elkaar verzinnen van creatieve oplossingen en dat uitwerken, daar wordt ik enorm enthousiast van!

Volledig profiel »

Senior adviseur Projectmanagement

Denis Scholten

Als projectmanager Vastgoed stel ik de twee kernwaarden bij elk project centraal: Betrokken en Doelgericht. Door mij te verplaatsen in de behoefte van de opdrachtgever, verkrijg ik het inzicht in het gewenste resultaat en daarmee ontstaat ook de betrokkenheid. Vervolgens houd ik focus op de voorwaarden waar de oplossing aan moet voldoen: doelgericht werken aan het resultaat.

Volledig profiel »

Adviseur Risicomanagement

Janro de Bont

“Risk surrounds and envelopes us. Without understanding it, we risk everything, and without capitalising on it we gain nothing” (Glyniss M. Breakwell). Mijn kracht ligt in het verbinden van de juiste mensen met de juiste kennis, opdat zij gezamenlijk de project gerelateerde kansen en risico’s optimaal kunnen benutten en beheersen met een focus op het beoogde eindresultaat.

Volledig profiel »

Adviseur integrale beheersing

Robert Louwes

Samen met de klant de vraag specificeren waar behoefte aan is en vervolgens deze behoefte vormgeven binnen integrale beheersing. De vormgeving ontstaat door kennisdeling, samenwerken, het inzetten van de juiste hulpmiddelen en dataverzameling met aandacht voor continue ontwikkeling. Dit om te allen tijde de juiste informatie beschikbaar te hebben en daarmee aan de klantvraag te voldoen.

Volledig profiel »

Marketing & Sales

Jolande Huizinga

Met mijn achtergrond in de internationale hotellerie, zet ik mijn ervaring in bij Cratos Consulting om de commerciële afdeling verder te professionaliseren. Ik ben energiek en pragmatisch en in een dynamische omgeving kom ik goed tot mijn recht. Hierdoor blijf ikzelf & mijn omgeving in ontwikkeling en speel ik graag in op de veranderingen om tot mooie en succesvolle dingen te komen.

Volledig profiel »

Adviseur integrale beheersing

Art Voskamp

Onbegrensde creativiteit weten te beheersen, de juiste dingen doen, het evenwicht vinden tussen orde en chaos binnen uitdagende ondernemingen én samenwerken met gedreven mensen is voor mij de kern van succesvol ondernemen. Combineer dit met een hart voor de mensen om je heen en de organisatie overstijgt bedrijfsvoering in nauwe zin van het woord tot een zinvolle invulling in de brede zin van het woord.

Volledig profiel »

Adviseur Integrale Beheersing

Peter Braun

Mijn naam is Peter Braun. Meedenker, aanjager, positief, realist, netwerker, bruggenbouwer en zo nog een paar dingen. In mijn optiek is alles mensenwerk! Met oog voor de driehoek mens, proces en resultaat zie ik, met mijn ervaring en achtergrond in projectmanagement, bedrijfsvoering en coaching, binnen organisaties en projecten snel waar ‘m de schoen wringt.
 

Volledig profiel »

Ben jij onze volgende collega?

Bekijk de vacatures

Ons team bestaat uit een diverse groep gedreven consultants met een passie voor het vak. Wij hebben de ambitie om Cratos Consulting uit te laten groeien tot het beste organisatie adviesbureau Dit bereiken we alleen met de juiste mensen. Help jij mee onze ambitie te bereiken?

Bekijk onze vacatures

Versterk ons team!

Onze cultuur: Puur, Doen, Eenvoud & Plezier. Dit zijn de kernwaarden van Cratos Consulting. Nog veel belangrijker is, hoe wij met elkaar werken en omgaan. Het maakt niet uit wat jouw achtergrond, kennis of ervaring is. Wij zijn op zoek naar jouw energie, passie en lef.