Over ons

OVER CRATOS CONSULTING

In 2009 zagen wij dat de behoefte aan integrale beheersing door deze veranderingen sterk groeide. Bedrijven zoeken naar manieren om succesvol met de veranderingen omgaan. Om de kansen die de veranderingen brengen te benutten en de risico’s ervan te beheersen. Om heldere doelen te kunnen stellen en deze doelen vervolgens ook met succes na te streven. Heel veel verder dan het in gebruik nemen van checklists en het invoeren van allerlei controles kwam het bij integrale beheersing echter veelal niet. En dat terwijl integrale beheersing boven alles toch vooral mensenwerk is.

MEER

Wij besloten het daarom helemaal anders te gaan doen en richtten Cratos Consulting op. Wij geloven dat integrale beheersing pas kan slagen als er aandacht is voor de ‘harde’ kant én de ‘zachte’ kant van beheersing. Integrale beheersing gaat pas echt effectief voor u werken met een goed ontwikkeld (risico-)bewustzijn bij alle betrokken mensen. Met de juiste houding en het juiste gedrag ten aanzien van beheersing en doelstellingen. Dan verbetert de communicatie, heeft iedereen de focus op het eindresultaat en worden fouten of inefficiënte keuzes voorkomen.

Geen dikke rapporten of ellenlange besprekingen
Geen dikke rapporten of ellenlange besprekingen, maar verfrissende workshops en trainingen die energie geven. We visualiseren waar we met u naartoe willen en stellen uw mensen centraal. Die aanpak is uniek en bewezen succesvol. Wij zien integrale beheersing als veranderproces en bij verandering kom je altijd bij mensen uit. We houden van aanpakken, van ‘gewoon doen’. Samen met u realiseren we op die manier een blijvende verandering in het risicogestuurd denken in uw (project)organisatie. Zodat uw mensen zich bewust worden van hun rol in het geheel en het belang van goede samenwerking en communicatie. We kennen de bouw, luchtvaart, energiesector of publieke sector van binnen en van buiten, begrijpen de dynamiek en complexiteit in die werelden en spreken uw taal.

Dit is wie we zijn

2009

GESTART IN

In 2009 zagen wij dat organisaties de sterke behoefte hadden aan integrale beheersing voor realisatie van hun doelstellingen

8

MINIMAAL

Onze klanten waarderen onze diensten en producten met tenminste een 8 op een schaal van 1 - 10

70

SUCCESVOLLE OPDRACHTEN

Meer dan 70 opdrachten hebben wij voor onze klanten succesvol afgerond

75

TERUGKERENDE KLANTEN

Meer dan 75% van onze klanten komt ook nog eens bij ons terug

Ons Kernteam

Wilt u op de hoogte blijven, schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief.

Ik verklaar mij akkoord met de Privacy Verklaring van Mailchimp

Laatste Tweets