Home / Over ons / Team / Daniela Mayan

Over Daniela Mayan

Successen kunnen vieren, wie wil dat niet?! Maar daarvoor moet je als organisatie, als team wel scherp voor ogen hebben wàt dat succes is. Oftewel: voor het behalen van welk doel staan ‘wij’ nu eigenlijk aan de lat?

Daar begint ons gesprek mee. Want met welke verrassingen wil je dan zeker níet geconfronteerd worden? Welke risico’s worden voorzien die het behalen van dat doel kunnen bedreigen? En hoe gaan we daarmee om?
Door dit gesprek met elkaar te blijven voeren en de ontwikkeling door te maken naar daadwerkelijk risicogestuurd werken, levert risicomanagement de grote meerwaarde voor het behalen van iedere doelstelling. Risicomanagement als sleutel tot het vieren van successen? Daar draag ik vanuit mijn expertise vol enthousiasme aan bij!

Keuze persoonlijke foto 2

Deze foto zegt: focus, energie, verbinding (van kennis, ervaring, persoonlijkheden), samenwerking en verantwoordelijkheid voor de eigen rol die ieder daarin heeft... En plezier in de reis zelf!

Wat klanten over Daniela zeggen:

"Cratos heeft voor belangrijk deel bijgedragen aan het neerzetten van het project risicomanagement in de Offshore Wind. Daarbij heb je met veel passie mensen ge\u00ebnthousiasmeerd voor, en meegekregen met, het risicomanagement en dat is een prestatie op zichzelf."

Nico Cats ( Van Oord - Coördinator Offshore & Offshore Wind, Department Planning, Risk & Process management )