Home / Over ons / Missie

Succesvolle transitie in een snel veranderende wereld!

Uitdagingen van deze tijd, zoals complexe projecten, nieuwe technologieën, klimaatverandering en energietransitie, vertalen naar concrete doelstellingen, een pragmatische aanpak en zichtbaar resultaat. Onze visie is dat de mensen binnen een organisatie de succesfactor zijn.

Missie om ambities waar te maken

Onze opdrachtgevers willen succesvol veranderingen en transities doormaken om  de (duurzaamheids)ambities waar te kunnen maken. Wij geloven dat de integrale balans van resultaat, proces en mens leidt tot het succesvol behalen van deze ambities. Onze professionals helpen bedrijven en overheden concreet hun ambities waar te maken.

Beheersing voor je laten werken

Wij geloven dat grip op de toekomst slaagt wanneer er aandacht is voor de ‘harde’ kant én de ‘zachte’ kant van beheersing. Met een goed ontwikkeld (risico-)bewustzijn bij alle betrokken mensen werkt integrale beheersing effectief voor een organisatie.

Met de juiste houding en het juiste gedrag ten aanzien van beheersing en doelstellingen. Dan verbetert de communicatie, heeft iedereen de focus op het eindresultaat en worden fouten of inefficiënte keuzes voorkomen.

Een overzicht van onze klanten

Directeur en oprichter Cratos Consulting

Michael Sauerbier

Stimuleer mensen om anders te denken en anders te doen. Dat leidt tot creativiteit, verandering en uiteindelijk tot succes.

Volledig profiel »

Meer dan risicomanagement

Ons startpunt is altijd: hoe vergroten we de kans om de organisatiedoelstellingen daadwerkelijk te realiseren? Dat begint vaak bij wederzijds begrip. Elkaars inzichten, visies en handelen begrijpen. Dat gaat veel verder dan puur alleen risicomanagement. Je wilt iets met elkaar realiseren. De professionals van Cratos willen een nadrukkelijke bijdrage leveren aan verandering in denken bij mensen. Hen bovendien inspireren om anders te denken en te doen om simpelweg succesvol te zijn.

Gewoon doen!

Geen dikke rapporten of ellenlange besprekingen, maar verfrissende workshops en trainingen die energie geven. We visualiseren waar we naartoe willen en stellen de mensen centraal. Die aanpak is uniek en bewezen succesvol.

We houden van aanpakken, van ‘gewoon doen’. Samen realiseren we op die manier een blijvende verandering in het risicogestuurd denken en handelen in een (project)organisatie. We kennen de publieke en private sectoren infrastructuur, water, vastgoed, zee en luchthavens van binnen en van buiten. We begrijpen de complexe dynamiek en last but not least: we spreken de taal.

Wil je meer weten of gewoon eens kennismaken?

Vul dan onderstaand formulier in

Bilthoven

Soestdijkseweg Zuid 249
3721 AE Bilthoven
+31 (0)30-3033612

Den Haag

Binckhorstlaan 36 C3-66
2516 BE Den Haag
+31 (0)30-3033612