Home / Over ons

Over ons

Samenwerken aan de wereld van morgen

Succesvolle transitie in een snel veranderende wereld. Advies, inzicht en ondersteuning om jouw (duurzaamheids)ambities waar te maken.

Groeien. Voldoen aan duurzaamheidsambities. Samen complexe veranderingen doorvoeren. Toewerken naar een duurzame leefomgeving. Centrale vraag is hoe? Overheden en bedrijfsleven staan voor grote uitdagingen. Onze missie is om samen te werken aan de wereld van morgen.

Cratos Consulting helpt haar opdrachtgevers in hun transitie naar een duurzame leefomgeving. Onze Risicogestuurd Denken & Handelen aanpak zorgt voor balans tussen resultaat, proces en mens. Dé verbinding die ervoor zorgt dat veranderingen, transities of projecten succesvol gerealiseerd worden - binnen gestelde doelen.

Onze consultants en projectmanagers hebben meer dan 20 jaar ervaring met projectmatig werken, risicomanagement en integrale beheersing. Al ruim 13 jaar begeleiden we Overheden en bedrijfsleven in hun vraagstukken en transities.

Onze expertise ligt binnen complexe omgevingen (24/7 organisaties) met vele stakeholders, wisselende belangen én de uitdagingen van deze tijd. Onze professionals helpen bedrijven en overheden om ambities waar te maken.

Over ons - Cratos Consulting

Voor wie werken wij?

Cratos Consulting is in diverse sectoren actief. Onze voornaamste doelgroep zijn de (publieke) 'asset owners' in het fysieke domein. Hieronder verstaan onder andere publieke opdrachtgevers zoals Ministeries, Provincies, Gemeenten, Waterschappen en Rijkswaterstaat. Ook opdrachtgevers zoals havenbedrijven, luchthavens en opdrachtgevers in het vastgoed (o.a. woningcoöperaties, universiteiten en ziekenhuizen Centraal in onze vraagstukken staat het succesvol realiseren van de (duurzaamheids)ambities in een projectmatige omgeving.

Wat doen wij?

We kijken met je mee! En helpen je een volgende stap te zetten. De juiste stap. Denk aan het opstellen van programma van eisen, project- en procesmanagement, risicomanagement en project audits. Met een mix van advies, training en interim diensten begeleiden we onze opdrachtgevers om van complexe projecten een succes te maken. Alle kennis is ook beschikbaar via onze trainingen.

Diensten voor een succesvolle transitie

Onze adviseurs maken van complexe vraagstukken praktische oplossingen die direct toepasbaar zijn. ​

Verandering is continu aanwezig. Met onze interim diensten geven wij een impuls aan het behalen van jouw doelstellingen.

Met onze trainingen helpen wij mensen en organisaties bij het vergroten van effectiviteit en efficiency.