Home / Kennisbank / Sectoren / Vastgoed

Vastgoed projecten worden complexer

Bouw- en vastgoedprojecten worden complexer. Er zijn meer parameters die anders georganiseerd moeten worden. Voorheen was de inrichting van de beheersing niet echt noodzakelijk. Deze kon bij de projectleider belegd worden. Tegenwoordig wordt de roep om grip op het project en daarmee de inrichting van de beheersing groter. Onherroepelijk verandert daarmee ook de rol van de projectleider of projectmanager. Die rol pakken wij graag op.

 

Duurzaamheid vraagt om een integrale aanpak

Om grip te creëren in een omgeving die complexer wordt, is het nodig om projecten meer integraal in te richten. Risicogestuurd projectmanagement, beheer en onderhoud is een van de methodes die steeds vaker toegepast wordt. Ook vraagt de sector om duurzamere oplossingen. De horizon ligt soms ver maar moet vandaag al meegenomen worden in de besluitvorming. Dat vraagt om een moderne kijk op vastgoed: snellere besluitvorming, behoeftes van de gebruiker centraal en een betere samenwerking met partijen binnen de keten.  

 

Roadmap voor succes

Cratos Consulting helpt organisaties bij het creëren van een visie en maken van een concrete roadmap. Met oog voor de verre toekomst én de bouw, renovatie of het onderhoud van vanaag de dag. We richten de beheersing in en leiden organisaties op in het risicogestuurd werken. Dat doen we zowel op het gebied van projectmanagement als op het vlak van beheer en onderhoud. We faciliteren daarbij (door onze visie op inkoop- en contractmanagement) een betere samenwerking tussen partijen. Door onze kennis van 24/7 omgevingen in het ziekenhuiswezen en organisaties als Schiphol weten we hoe we tot een projectinrichting kunnen komen waarbij de productie niet mag stagneren. 

Onze specialist

Partner & Senior adviseur Inkoop -en contractmanagement

Diederik Biesboer

Een organisatie helpen om tot de kern van de inkoopbehoefte te komen, op de juiste wijze de markt daarbij betrekken en als sluitstuk een volwassen en zakelijk relatie onderhouden om overeengekomen resultaten te verzilveren. Daar draait het voor mij om!

Volledig profiel »

Onze successen

Meer succesverhalen bekijken?

Klik op de button om alle onze succesverhalen bij in de Vastgoed sector te lezen.