Home / Interim

Interim

Diensten voor een succesvolle transitie

Heb je behoefte aan versterking van je (IPM)team? Zoek je een specialist die je organisatie of project verder kan helpen op het gebied van risicomanagement, integrale beheersing of projectmanagement? Dan ben je bij Cratos Consulting aan het juiste adres.

Sinds 2009 helpen wij organisaties, programma’s en projecten door de tijdelijke inzet van onze consultants. We bieden een breed scala van interim-diensten die zich kenmerken door één ding: een optimale combinatie tussen kwaliteit en flexibiliteit. 

Interim-inzet moet ervoor zorgen dat je organisatie wendbaar is en dat pieken of structurele gaten (tijdelijk) opgevangen kunnen worden. Zodra deze piek voorbij is, of er een vaste oplossing voor het ontstane gat is gevonden, wil je niet vast zitten aan meer of langere inzet. Daarom zijn onze consultants zowel fulltime als parttime inzetbaar, al vanaf een inzet van een dagdeel per week, en kunnen we ook gedurende onze inzet makkelijk schakelen en aanpassen.

We werken met een ervaren en hecht team van consultants dat naast interim werkzaamheden ook ingezet wordt om coaching, training en advies te geven. De kennis in huis blijven we ontwikkelen, zodat we nieuwe inzichten mee kunnen nemen naar de projecten en organisaties. Van strategievorming en tendering, tot aan uitvoering en daadwerkelijke oplevering. 

Meer weten over onze interim diensten?

Cratos Consulting is gespecialiseerd in het opzetten, organiseren en levend houden van integrale beheersing binnen complexe projecten en programma’s. Met name bij opgaven waarbij sprake is van een veelvoud aan stakeholders met vaak wisselende belangen, onzekerheden in scope, kennis of aanpak.

We leveren interim diensten op de volgende expertises:

Wil je meer weten of heb je behoefte aan een concrete interim-invulling? Dan komen we graag met je in contact om te kijken hoe we je kunnen helpen. Daarnaast denken we graag mee op welke manier jouw organisatie zo wendbaar mogelijk is. 

Vul het formulier hiernaast in en we nemen binnen 3 werkdagen contact met je op!

Deze opdrachtgevers gingen je voor

Opdrachtgevers voor advies voor een succesvolle transitie in een snel veranderende wereld

Neem contact op met één van onze mensen