Succesvol sturen op complexe projecten

Wat is de haalbaarheid van mijn doelen? Wat betekent dit voor andere doelen binnen het programma? En waarom blijven de mijlpalen binnen mijn project schuiven? Bij een complex project komen deze vragen al snel boven.

Meer grip op complexe projecten

De EPIC Heatmap is door de experts van Cratos Consulting speciaal ontwikkeld om meer grip te krijgen op complexe projecten. Deze methode is gebaseerd op jarenlange praktijkervaring en combineert sessies met een intuïtief dashboard. Kritieke mijlpalen zijn in één oogopslag zichtbaar en te monitoren tijdens het traject. Door de open benadering zijn risico's een natuurlijk onderdeel van het proces en kun je effectief sturen.

Epic Heatmap - Eigenschappen - Cratos Consulting

Bewezen in de praktijk

Deze interactieve methode geeft concrete resultaten. Het is bijvoorbeeld met succes toegepast bij een groot bestuurlijk programma over een wetswijziging, anders gaan werken en ICT, maar ook tijdens een groot infrastructureel project. Door alleen aandacht te geven aan de kritieke onderdelen uit de EPIC Heatmap, kun je effectief sturen zonder dat de rapportagedruk hoger wordt.