In deze bijzondere tijden is creëren van wendbaarheid in complexe en onzekere omstandigheden en daarbij de eigen doelstellingen te behalen, is een proces op zich. Dit vraagt om een Risicogestuurd Denken en Handelen werkwijze en deze goed ingericht te hebben in je organisatie.

Om deze werkwijze te behandelen is een risicoworkshop onmisbaar. Daarbij is vaak een fysieke bijeenkomst noodzakelijk. De afgelopen periode hebben wij ervaren dat dit niet perse noodzakelijk is. Wij gebruiken hiervoor de webapplicatie Mural. Dit is een online whiteboard dat geschikt is om met een groep te brainstormen, prioriteren, plannen of te scrummen. Wilt u eens zien hoe dat gaat? Op donderdag 18 juni van 15:00u tot 16:00u geven wij een demonstratie

Wij vinden Mural heel erg intuïtief is, zorgt voor overzicht en de deelnemers vinden het inspirerend om mee te werken. Een ideale tool om eens kennis te maken met het gebruik van digitale sessie voor managers projectbeheersing, projectmanagers en risicomanagers!

Meer grip op risicomanagement een aanverwante topics? Meld u aan voor deze demonstratie door een e-mail te sturen naar: info@cratosconsulting.nl.