Cratos groeit - twee nieuwe consultants - Cratos Consulting

We hebben niet een maar twee nieuwe collega's binnen ons team! We heten ze van harte welkom en stellen ze graag aan je voor:

Maarten van Gent

"Integrale projectbeheersing is mijn passie. Ik krijg er energie van als ik in een team risicogestuurd een bijdrage kan leveren aan het realiseren van project-, programma of

Maarten van Gent - Cratos Consulting
Maarten van Gent - Cratos Consulting

bedrijfsdoelstellingen. Samen met alle disciplines van integrale projectbeheersing de juiste stuurinformatie aanleveren aan een projectmanagement: dat is wat mij drijft.

Om de juiste informatie aan te leveren is het belangrijk je te kunnen verplaatsen in de verschillende werelden van alle betrokkenen en stakeholders. Mijn kracht ligt in het verbinden van en het luisteren naar mensen om te komen tot de juiste informatie.

Wil je van gedachten te wisselen hoe integrale projectbeheersing zo goed mogelijk kan worden ingezet en ingericht voor het beheersen van je programma of project? Neem dan contact met mij op."

Volg Maarten op LinkedIn.

Daniëlle Franken

Ook zij gaat aan de slag als adviseur risicomanagement Daniëlle heeft

Danielle Franken - Cratos Consulting
Danielle Franken - Cratos Consulting

op diverse projecten en meerjarige programma’s gewerkt bij de Rijksoverheid (onder andere Rijkswaterstaat), ProRail en commerciële organisaties zoals ASML. Daniëlle is enthousiast en sociaal, met een passie voor de mens. Communiceren, organiseren en structureren zijn haar kernkwaliteiten.

Volg Daniëlle op LinkedIn.

Wil je ook werken bij ons?

Bij Cratos zijn we altijd op zoek naar toppers. Wil je een bijdrage leveren bij onze klanten om grip te krijgen op de toekomst, oftewel bij het realiseren van hun ambities? Kijk dan snel op onze vacaturepagina en word onze nieuwe collega! Neem voor meer informatie contact op met de afdeling Recruitment binnen Cratos Consulting via telefoonnummer +31 (0)30-3033612, zij staan je graag te woord! Per e-mail kun je jouw motivatie en CV sturen naar: vacatures@cratosconsulting.nl.