John Lambrechts

Mijn naam is John Lambrechts, en sinds 1 maart in dienst getreden bij Cratos Consulting.
Cratos Consulting geeft mij de mogelijkheid om verder te groeien in risicomanagement.
In de voorbije 20 jaar heb ik veel infra ervaring opgedaan, vanuit werkvoorbereiding en de laatste 10 jaar als planner. Door de diversiteit in projecten zie ik mijzelf als een generalist met een brede vakkennis van de Civiele Techniek. Door mijn technische achtergrond, kan ik vrij snel schakelen met andere techneuten in hun techniekveld. Naast de specifieke software kennis van Primavera Enterprise en Primavera Risk Analysis, ben ik dus ook technisch onderlegd. Gecombineerd met de proceskennis kan ik een planning opzetten, ontwikkelen, reviewen en naar waarde inschatten. Aanwezige (proces)kennis en ervaring heeft betrekking op OTB, TB, Tender traject, engineering/ontwerp, conditionering (vergunningen, omgevingsmanagement, K&L, ecologie oa), voorbereiding, uitvoering en opleveren.

Ik ben het gewend om met verschillende disciplines samen te werken, als team/ zelfstandig, samenwerkings- en oplossingsgericht. Doordat ik in diverse functies in projecten heb gewerkt, heb ik de vaardigheden ontwikkeld om onafhankelijk en objectief de belangen van verschillende betrokken partijen te analyseren, te vertalen naar werkbare oplossingen en de daaruit volgende werkzaamheden te bepalen. Als persoon maak ik makkelijk contact.

John_LambrechtsReferenten omschrijven mij: “Als een sociale collega, die verbindend werkt en ‘zijn’ planning weet te verkopen. Hij is goed in het informatie ophalen en deze door te vertalen in de juiste managementinformatie.”

Projecten op tijd en binnen budget opleveren, wie wil dat niet?

Het behalen van die belangrijke KPI’s en vieren van successen!
Projectmanagement is een van de middelen die gebruikt wordt, bij het monitoren/ sturen van een project op tijd. Bij infrastructurele- en bouwprojecten is het noodzakelijk om met behulp van planningsmanagement nauwkeurig de mijlpalen van de verschillende projectfasen en contracten geïntegreerd te bewaken, en waar nodig bij te sturen. Vanuit een integrale projectplanning op hoofdlijnen, gebaseerd op de mijlpalen van het project, wordt de planning per deelproject of werkpakket verder gedetailleerd. Mijn bijdrage is het visualiseren van de integrale projectinformatie en het opstellen van planningsdocumenten. Het team is samen verantwoordelijk, voor het behalen van mijlpalen en successen! Het blijft mensen werk.

Naast werken, ben ik vader van twee kinderen en woonachtig in Rosmalen.
In de zomermaanden kun je mij vinden aan de kust, hangend aan een kite.
Toeren op de motor is ook een hobby die ik graag invul.
Ook ben ik regelmatig met de mountainbike de omgeving van Rosmalen en Den Bosch aan het verkennen.


Francis PrinsFrancis_Prins

Mijn naam is Francis Prins. Sinds 1 maart 2017 werk ik als adviseur risicomanagement bij Cratos. Ik ben 52 jaar oud, getrouwd en woonachtig in Bilthoven. In mijn vrije tijd zeil ik graag met mijn partner, een activiteit die vooral ontspanning geeft en het gevoel er helemaal uit te zijn maar die ook een goede voorbereiding vraagt. Risicomanagement op het water. als het ware.

Weer en wind bieden kansen en bedreigingen die we nooit 100% kunnen controleren. De kunst is om daar waar we wel invloed hebben, maatregelen te nemen die ervoor zorgen dat de reis zo voorspoedig, plezierig en comfortabel mogelijk verloopt.