Start Koen Bijvoets als adviseur Risicomanagement - Cratos Consulting

Op 17 augustus is Koen Bijvoets gestart als adviseur Risicomanagement. Hij werd hartelijk welkom geheten door onder andere onze expertiseleider risicomanagement Daniela Mayan.

 

Koen Bijvoets aan het woord

“Integrale projectbeheersing klinkt natuurlijk prachtig, maar hoe pakken we dit nu aan? Bij mij is dit echt maatwerk. Voor het succesvol beheersen van een project is het inzicht in de samenhang tussen de verschillende projectbeheersingsaspecten – denk aan plannings-, financieel-, risico- en kwaliteitsmanagement – vaak van cruciaal belang. Maar voor het creëren van dit inzicht dienen in mijn ogen niet ineens allemaal extra lijstjes, registers of procesplannen opgesteld te worden".

Koen is actief als adviseur sinds januari 2016 tijdens zijn studie Civiele Techniek aan de Technische Universiteit Delft. Deze studie heeft hij afgerond met een kwaliteitsvolwassenheid binnen de Bouw&Infra sector. Cratos is niet helemaal  nieuw voor Koen. In het verleden is hij actief geweest bij onze fusiepartner Goalkeeper. Hij is gepassioneerd over duurzaam watermanagement, de energietransitie en het beheersen van grote infrastructurele projecten. Hierdoor voel ik mij al snel als vis in het water binnen een projectteam. “ Meer weten over Koen? Lees zijn persoonlijke pagina en volg Koen op LinkedIn.

 

Wil je ook werken bij ons?

Bij Cratos zijn we altijd op zoek naar toppers. Wil je een bijdrage leveren bij onze klanten om grip te krijgen op de toekomst? Kijk dan snel op onze vacaturepagina en word onze nieuwe collega!

Neem voor meer informatie contact op met de afdeling Recruitment binnen Cratos Consulting via telefoonnummer +31 (0)30-3033612, zij staan je graag te woord. Per e-mail kun je jouw motivatie en CV sturen naar: vacatures@cratosconsulting.nl.