Joost de Baan Cratos Consulting

Op 1 juni is Joost de Baan bij Cratos Consulting gestart als adviseur integrale beheersing. Hij is een ambitieuze projectbeheerser met een technisch bouwkundige achtergrond. Hij heeft ervaring opgedaan op het vlak van onder andere Systems Engineering, documentmanagement, kwaliteit en projectbeheersing algemeen. Zijn toegevoegde waarde ligt in zijn mensgerichte en praktische instelling op het gebied van integrale beheersing.

Joost de Baan aan het woord

Ik ben Joost de Baan, 42 jaar, adviseur integrale beheersing met een technisch bouwkundige achtergrond. Na mijn studie heb ik geruime tijd bij Heijmans als werkvoorbereider mogen meewerken aan mooie projecten. Tijdens deze periode heb ik mijn eerste ervaringen opgedaan in de beheersing van projecten in de rol van systems engineer en documentmanager. Vervolgens heb ik de overstap gemaakt naar een projectmanagementbureau en heb hier de afgelopen jaren verschillende opdrachtgevers geholpen met diverse projectbeheersingsvraagstukken.

Graag werk ik in teamverband aan een gezamenlijk doel, ben praktisch ingesteld en neem mensen graag mee in het proces. Hierin vind ik het belangrijk om open en eerlijk met elkaar te communiceren.

Even voorstellen Joost de Baan Cratos Consulting

Wil je weten wat zijn gedachte is over integrale beheersing is? Lees zijn verhaal op zijn persoonlijke pagina.

Wil je ook werken bij ons?

Bij Cratos zijn we altijd op zoek naar toppers. Wil je een bijdrage leveren bij onze klanten om grip te krijgen op de toekomst? Kijk dan snel op onze vacaturepagina en word onze nieuwe collega!

 

Neem voor meer informatie contact op met de afdeling Recruitment via telefoonnummer 31 (0)70 387 5000. Per e-mail kun je jouw motivatie en CV sturen naar:
recruiter@cratosconsulting.nl.