Joey Bohncke
Joey Bohncke – Senior adviseur projectmanagement

Per 1 juli 2019 ben ik bij Cratos gestart als senior adviseur projectmanagement. Ik ben als planoloog afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en heb sindsdien uitgebreide kennis en ervaring opgedaan op het gebied van project- en  programmamanagement, en integrale projectbeheersing bij grote infrastructurele projecten/programma’s (o.m. SAA, HWBP), projecten in de gebiedsontwikkeling en utiliteitsbouw. Deze kennis en ervaring heb ik opgedaan bij de Rijksoverheid, provincies, gemeenten en waterschappen en binnen Cratos wil ik dit graag vertalen naar de expertise Projectmanagement die ik verder vorm zal geven.

Ik woon al mijn hele leven in of rond Amsterdam en dat bevalt mij goed. Vanuit mijn woonplaats kan ik prima projecten door het hele land bedienen. Mijn passies liggen daarnaast bij autosport, wat ik graag zelf doe maar ook fanatiek volg, wintersport en tennis. Maar ook “quality time” met het gezin of een goed boek lezen vind ik erg belangrijk.

Wil je meer weten over Joey zijn projecten of zijn expertise?  Dan kun je dat lezen op zijn persoonlijke pagina.