Start Denis Scholten als Senior adviseur Projectmanagement - Cratos Consulting

Op 1 oktober is Denis Scholten gestart als senior adviseur Projectmanagement. Hij werd hartelijk welkom geheten door onder andere onze expertiseleider projectmanagement Joey Bohncke.

 

Denis Scholten aan het woord

Als bouwkundige ben ik afgelopen jaren volop actief geweest binnen de Retail en Horeca gelegenheden. Variërend van unieke locaties met bijzonder maatwerk tot en met grootschalige landelijke uitrol. Dankzij mijn ervaringen uit de praktijk, ben ik in staat om in de ontwikkeling en voorbereiding al een goede vertaling naar de uiteindelijke realisatie te maken. Focus te houden op de hoofdlijnen en de detail uitwerking te laten bij het team van experts die daar over gaan.

Een goed samenwerkend team, staat dan ook altijd aan de basis. Een team is sterker dan de som van individuen. Projectmanagement bestaat ook voor een belangrijk deel uit het goed laten werken van de verschillende expertises als één team aan één gezamenlijk doel.

Zelf was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging en ik ben blij om vanaf vandaag deel uit te maken van het Cratos team en gezamenlijk te werken mooie opdrachten en het verder verbeteren van Cratos.

Meer weten over Denis? Lees zijn persoonlijke pagina en volg Denis op LinkedIn.

 

Wil je ook werken bij ons?

Bij Cratos zijn we altijd op zoek naar toppers. Wil je een bijdrage leveren bij onze klanten om grip te krijgen op de toekomst? Kijk dan snel op onze vacaturepagina en word onze nieuwe collega!

Neem voor meer informatie contact op met de afdeling Recruitment binnen Cratos Consulting via telefoonnummer +31 (0)30-3033612, zij staan je graag te woord. Per e-mail kun je jouw motivatie en CV sturen naar: vacatures@cratosconsulting.nl.