Cratos groeit, even voorstellen…

Cratos groeit, even voorstellen…

Hajo Hoffs, adviseur Risico-Contract management

In oktober ben ik gestart bij Cratos Consulting als adviseur risico-en contractmanagement. Mijn achtergrond in de civiele techniek en organisatiewetenschappen komt goed van pas bij het doorgronden van complexe problemen bij projecten en programma’s, en het vertalen van de gemaakte doelstellingen naar een operationele roadmap, rekening houdend met techniek, strategie, cultuur en specifieke context.
Buiten het werk ben ik te vinden op het water in een roei of zeilboot, of op de weg op een racefiets.

De aanpak van Cratos consulting spreekt mij erg aan; het veranderen van houding en gedrag zodat iedereen met elkaar de doelen binnen een organisatie kan behalen. Wat mij de eerste weken is opgevallen is dat alle collega’s deze filosofie op een eigen manier uitdragen binnen hun vakgebieden. Ik heb veel zin hier mijn bijdrage aan te leveren.