Cratos groeit, even voorstellen…

Cratos groeit, even voorstellen…

Inge de Ruiter

Enkele jaren geleden ben ik afgestudeerd in het privaatrecht met een focus op ondernemingsrecht, aanbestedingsrecht en contractenrecht. Deze studie heb ik met veel inzet en enthousiasme voltooid. Daarna heb ik gewerkt als jurist bij DAS-rechtsbijstand, maar ik wilde graag verder in het aanbestedingsrecht. Bij het Ministerie van Infrastructuur & Milieu ben ik toen als jurist betrokken geweest bij de contractering van een aanbesteding in de ICT.

De juridische visie is één van de gezichtspunten om naar een project te kijken. Bij Partners in Projectbeheersing leerde ik de uitvoeringsfase van aanbestedingen bij Rijkswaterstaat kennen. Een bredere benadering brengt weer andere relevante zaken voor het voetlicht. Bij Cratos werken als adviseur bleek een mooie volgende stap voor mij te zijn omdat ik ook arbeids- & organisatiepsycholoog ben.

Ik heb gewerkt als beleidsmedewerker, trainer en in het onderwijs voordat ik jurist werd. Daarom zie ik zowel de feitelijke juridische kant van projecten als de zachte procesmatige kant van de organisatie en probeer dit op een logische en concrete manier met elkaar te verbinden. Dat doe ik met veel plezier en Cratos biedt daarvoor de ruimte!