Justus Steenbeek Cratos

Op 1 maart is Justus Steenbeek bij Cratos Consulting gestart als Adviseur Business Innovatie. Zijn positieve energie en creatieve en scherpe analyses zet hij graag in om bedrijven toekomstbestendig te maken. Binnen Cratos is hij verantwoordelijk voor het verder brengen van de discipline Business Innovatie door het leggen van de verbinding met project- en procesmanagement en het coachen en begeleiden van collega’s.

Justus Steenbeek aan het woord

Vanuit mijn woonkamer in Amsterdam, dat uitkijkt op het paleis op de “Dam”, is een altijd levendig schilderij op 24-01-2021 om 21:00 uur tot stilstand gekomen door de invoering van de avondklok. Dit beeld contrasteert met het beeld van 5 maanden geleden waarbij de stromen toeristen gereguleerd werden als gevolg van extreme drukte.

Dit contrast staat symbool voor de extreem veranderende wereld, maar ook voor het aanpassingsvermogen dat we allemaal in ons hebben als we dat willen en durven.

Ik houd van de energie die deze stad mij geeft; de diversiteit aan mensen en de creativiteit van pop-ups en start-ups voeden mijn blijdschap om onderdeel uit te maken van deze snel ontwikkelende wereld. Ik zie ongekende mogelijkheden en wil anderen daarvan deelgenoot maken door het realiseren van gezamenlijke successen.

Mijn ervaring heb ik opgedaan in de procesindustrie en de utiliteits-, wegen-, schepen- en railbouw. Van marketingplannen en productlanceringen tot vele vormen van (internationaal) project-, proces en organisatiemanagement. Collega’s, leidinggevenden en voorbeeldfiguren hebben mij geïnspireerd, maar gaven ook inzicht in tegenslagen en blunders. Zelfreflectie en doorzettingsvermogen hebben mij gemaakt tot wie ik ben en daar ben ik trots op.

Ik kijk ernaar uit om samen met mijn collega’s en opdrachtgever de schouders eronder te zetten om tot gezamenlijke successen te komen die ons allemaal energie geven. Ik wil graag anderen helpen en inspireren maar ik wil ook heel graag geholpen en geïnspireerd worden. Zullen we snel eens kennismaken?

Wil je weten wat zijn gedachte op integrale beheersing is? Lees zijn verhaal op zijn persoonlijke pagina en volg Justus op LinkedIn.

Wil je ook werken bij ons?

Bij Cratos zijn we altijd op zoek naar toppers. Wil je een bijdrage leveren bij onze klanten om grip te krijgen op de toekomst? Kijk dan snel op onze vacaturepagina en word onze nieuwe collega!

Neem voor meer informatie contact op met de afdeling Recruitment binnen via telefoonnummer +31 (0)30-3033612, zij staan je graag te woord. Per e-mail kun je jouw motivatie en CV sturen naar: vacatures@cratosconsulting.nl.

Vacatures

Ook onderdeel zijn van een divers team van experts?