Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Masterclass Dashboarding voor Ziekenhuizen

oktober 26 @ 13:00 - 15:00

Events kalender Cratos Consulting

Met trots organiseren wij een tweetal 'Masterclasses Dashboarding' samen met onze partner Scope Data. Krijg van onze experts kennis en praktische tips over datagedreven werken. Tijdens de eerste Masterclass op 26 oktober 2021 staan de Ziekenhuizen centraal.

De experts van Cratos Consulting & Scope Data nemen je, aan de hand van praktijkvoorbeelden, mee in de wereld van het creëren van stuur- en of belisinformatie uit vastgoeddata. De volgende vragen komen onder andere aan bod:

  • Hoe kan een B&O afdeling van een ziekenhuis data gedreven werken?
  • Welke informatie kun je halen uit je vastgoeddata?
  • Welke dataproblemen kom je tegen in de sector?
  • Hoe verbeter je de datakwaliteit binnen jouw organisatie?

Data omzetten naar waarde

Of het nu gaat om marktwaardering, waardering van het vastgoed, energieprestatie of het onderhoud. Aan bijna alle projecten en strategieën van Ziekenhuizen liggen vastgoeddata ten grondslag.

Het gebruik van data heeft pas echt waarde als het wordt omgezet in essentiële stuur- en/of beslisinformatie van waaruit betekenisvolle acties worden genomen. Dit betekent dat data vertaald wordt naar informatie en geborgd wordt in de bedrijfsprocessen. Dit noemen wij datagedreven werken!

Vastgoeddata onsluiten

Ziekenhuizen bezitten vaak (onbewust) een ‘berg’ aan vastgoeddata waar waardevolle informatie in besloten ligt. Met behulp van Intelligente Dashboards (ID) kan deze informatie worden ontsloten. Met deze informatie kunnen bijvoorbeeld procesmatig beter de risico, kosten en prestaties in worden geschat over een langere periode. Met als doel om zo beter het onderhoud in de tijd te plannen en de investeringen meer gelijkmatig te verdelen. Uw vastgoed kan beter gewaardeerd worden of de energieprestatie van uw vastgoed wordt inzichtelijk gemaakt.

Datum, tijd en locatie

Masterclass: Dashboarding voor Ziekenhuizen
Datum: dinsdag 26 oktober 2021
Locatie: online
Tijdstip: van 13.00 tot 15:00

Vastgoeddata integreren in bedrijfsprocessen

Hierdoor kunnen B&O afdelingen van ziekenhuizen gerichter hun taken uitvoeren waardoor het werk voor medewerkers uitdagender wordt en meer waarde toevoegt. Onder andere doordat vastgoedgegevens geïntegreerd kunnen worden in bedrijfsprocessen.

Gegevens

Datum:
oktober 26
Tijd:
13:00 - 15:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Online
Soestdijkseweg Zuid 249
Bilthoven, Utrecht 3721 AE Nederland
Telefoon:
030-3033612
Site:
www.cratosconsulting.nl

Organisatoren

Scopedata
Cratos Consulting
UMC Utrecht