Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Masterclass Dashboarding voor Woningbouwcorporaties

oktober 28 @ 13:00 - 15:00

Events kalender Cratos Consulting

Met trots organiseren wij een tweetal 'Masterclasses Dashboarding' samen met onze partner Scope Data. In deze Masterclass krijg je van onze experts kennis en praktische tips over datagedreven werken. In de Masterclass op 28 oktober 2021 staan de Woningbouwcorporaties centraal.

De experts van Cratos Consulting & Scope Data nemen je, aan de hand van praktijkvoorbeelden, mee in de wereld van het creëren van stuur- en of besluitvormingsinformatie uit vastgoeddata.

Vragen die onder andere aan bod kunnen komen zijn:

  • Hoe kan een B&O afdeling van een Woningbouwcorporatie datagedreven werken?
  • Welke informatie kun je halen uit vastgoeddata?
  • Welke dataproblemen zijn aanwezig in de sector?
  • Hoe verbeter je de datakwaliteit binnen jouw organisatie?

Data omzetten in waarde

Of het nu gaat om marktwaardering, waardering van het vastgoed, energieprestatie of het onderhoud. Aan bijna alle projecten en strategieën van Woningbouwcorporaties liggen vastgoeddata ten grondslag.

Het gebruik van data heeft pas echt waarde als het wordt omgezet in essentiële stuur- en/of beslisinformatie van waaruit betekenisvolle acties worden genomen. Dit betekent dat data vertaald wordt naar informatie en geborgd wordt in de bedrijfsprocessen. Dit noemen wij datagedreven werken!

Vastgoeddata ontsluiten

Woningbouwcorporaties bezitten vaak (onbewust) een ‘berg’ aan vastgoeddata waar waardevolle informatie in besloten ligt. Met behulp van Intelligente Dashboards (ID) kan deze informatie worden ontsloten. Met deze informatie kunnen bijvoorbeeld procesmatig beter de risico, kosten en prestaties in worden geschat over een langere periode. Met als doel om zo beter het onderhoud in de tijd te plannen en de investeringen meer gelijkmatig te verdelen. Het vastgoed kan beter gewaardeerd worden of de energieprestatie van het vastgoed wordt inzichtelijk gemaakt.

Datum, tijd en locatie

Masterclass: Dashboarding voor Woningbouwcorporaties
Datum: donderdag 28 oktober 2021
Locatie: online
Tijdstip: van 13.00 tot 15:00

Vastgoeddata integreren in bedrijfsprocessen

Hierdoor kunnen B&O afdelingen van Woningbouwcorporaties gerichter hun taken uitvoeren waardoor het werk voor medewerkers uitdagender wordt en meer waarde toevoegt. Onder andere doordat  vastgoedgegevens geïntegreerd kunnen worden in bedrijfsprocessen.

Gegevens

Datum:
oktober 28
Tijd:
13:00 - 15:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Online
Soestdijkseweg Zuid 249
Bilthoven, Utrecht 3721 AE Nederland
Telefoon:
030-3033612
Site:
www.cratosconsulting.nl

Organisatoren

Scopedata
Cratos Consulting