Home / Blogs / Expertise: Projectmanagement
Onze expert heeft in deze kennissessie het geheim van portfoliomanagement en hoe je dit goed toepast verteld. Lees 3 tips in de samenvatting.
De performance van projecten maakt of breekt de business. Met workflows stel je de capaciteit voor projecten eenvoudig zeker. Daarvoor zijn maar twee maatregelen nodig. Lees verder hoe.
Portfoliomanagement is een essentieel onderdeel van projectmatig werken maar lastig op orde te krijgen. Wat zijn de uitdagingen hierin? Lees er over in dit blog.
In dit blog lees je hoe je om kan gaan met een van de grootste projectrisico's: capaciteit. En wat doe je eraan?
Zit de krapte op de arbeidsmarkt ook voor jouw organisatie de groei-ambities in de weg? Dan sta je zeker niet alleen. Dit blog gaat over hoe je, ondanks de huidige arbeidsmarkt, toch je projecten kunt blijven doen.
Op 12 april 2022 werd een webinar gehouden over Succesvol samenwerken, waarin aandacht werd besteed aan de 5 stappen die nodig zijn om gezamenlijk doelstellingen te behalen. De Experts Daniela Mayan (Cratos Consulting) en Jan-Willem Elleswijk (Van Oord Offshore Wind) hebben de deelnemers – aan de hand van praktijkvoorbeelden – meegenomen in hoe deze successtappen het...