Cratos Consulting houdt een webinar voor het platform

Water Ontmoet Water (WOW)

Cratos Consulting heeft op 27 juni jl. het webinar ‘Risicomanagement – van verplichting naar gewenst hulpmiddel’ gehouden voor het landelijk kennisplatform WOW.

Daniela Mayan en Michael Sauerbier gingen tijdens de webinar in op vragen als: Hoe voorkom je dat risicomanagement een papieren exercitie blijft? Hoe zorg je ervoor dat risicomanagement als hulpmiddel in het dagelijks werk wordt ervaren? Welke tips en trucs zijn er om het risicobewustzijn te verhogen? & Hoe blijft risicomanagement ook op lange termijn de aandacht houden?
Het zijn vragen die maar al te vaak gesteld worden en duidelijk gaan over het ‘hoe’ van risicomanagement. Dat het thema leeft, heeft ook het groot aantal deelnemers wel bewezen. Kijk de webinar direct terug:

WOW

WOW is een initiatief van verschillende waterbeheerders. WOW organiseert en stimuleert, als platform, de landelijke ontmoeting van waterbeheerders van rijk, provincies, gemeenten, havenbedrijven, drinkwaterbedrijven en waterschappen. WOW beoogt de uitwisseling van kennis en ervaring op het gebied van samenwerking tussen waterbeheerders.

Voor meer informatie: https://water.platformwow.nl/wow