Op 15 maart 2017 is de samenwerking tussen Tauw en Cratos Consulting gestart. Gezamenlijk helpen zij overheid en bedrijven om, naar aanleiding van een projectopgave, intern de verbinding te leggen tussen harde kennis en bijbehorende ‘soft’ skills (houding en gedrag) én tussen het project en de moederorganisatie. Samenwerken in een bouworganisatie wordt weer leuk!

De kracht van de samenwerking is de specifieke deskundigheid van beide partijen op het gebied van projectmatig werken en de verbinding met de organisatie waaruit deze projecten worden begeleid. De samenwerking bewerkstelligt de verbinding tussen het ontwikkelen van kennis en de verandering van houding & gedrag.

De 4 V’s
Om de verbinding te leggen tussen de projectopgave en de achterliggende organisatie, begeleiden Tauw en Cratos Consulting bedrijven aan de hand van de 4 V’s:

Verbinden
Verbinding tussen het ontwikkelen van kennis en de verandering van houding & gedrag

Verdiepen
Verankeren van bewustzijn in mens en organisatie

Vooruitkijken
De toekomst houdt niet op bij het projectresultaat, resultaat is een organisatie- of maatschappelijke doelstelling

Verwachten
Helderheid in wat men wil bereiken, om te kunnen sturen op resultaat

Deze aanpak genereert geen dikke rapporten of ellenlange besprekingen, maar verfrissende trainingen en workshops (op basis van praktijkvoorbeelden) die medewerkers centraal stellen en positieve energie geven.

Meer informatie
Wilt u kennismaken met ‘projecten zonder gedoe’? Bekijk dan deze flyer, de website van Tauw en deze pagina op onze website, of neem vrijblijvend contact op.