RDH naar succes - Cratos Consulting

Op 12 april 2022 werd een webinar gehouden over Succesvol samenwerken, waarin aandacht werd
besteed aan de 5 stappen die nodig zijn om gezamenlijk doelstellingen te behalen.

De Experts Daniela Mayan (Cratos Consulting) en Jan-Willem Elleswijk (Van Oord Offshore Wind) 
hebben de deelnemers - aan de hand van praktijkvoorbeelden - meegenomen in hoe deze successtappen het beste toepast kunnen worden op je (project)organisatie.

Daniela gaf inzicht in de randvoorwaarden en valkuilen, die van grote invloed kunnen zijn op het wel dan niet slagen van een goede samenwerking. Belangrijk is het om deze onderdelen in kaart te brengen en daarna bijschaven of elimineren als het een belemmering vormt.

Bekijk het webinar

Wil je een deel van het webinar terugkijken, waarin de 5 stappen verder toegelicht worden? Klik op de video hieronder.

Succesvol samenwerken

Een succesvolle smenwerking levert je organisatie veel op. Je brengt partijen samen en het geeft inzicht in elkaars belangen. Vanuit dit inzicht kan strategie bepaald en samenhang gecreëerd worden. Zowel tussen het eigen resultaat als de belangen die interne en externe stakeholders raken.

Zo ga je de 'echte' samenwerking aan die goede energie genereert en bijdraagt aan het realiseren van het gezamenlijke succes!

Werkt niet bij...

Werkt wel bij...

Succesvol samenwerken werkt niet bij - Cratos Consulting
Succesvol samenwerken werkt wel bij - Cratos Consulting

Whitepaper: 5 stappen om doelen te realiseren

Onze visie op succesvol samenwerken is vertaald naar 5 eenvoudige stappen. Wil je meer lezen over deze successtappen? Download dan het whitepaper of lees meer op deze pagina.

Samen succesvol zijn?

Samenwerken is de sleutel tot succes, waarbij iedereen binnen de samenwerking met dezelfde focus en hetzelfde gevoel voor verantwoordelijkheid bijdraagt aan het behalen van de doelstellingen!

Wil je meer weten hoe je dit kan bereiken? Neem dan contact op met Daniela Mayan via 030-3033612 of stuur een mail naar: d.mayan@cratosconsulting.nl