Masterclass dashboarding - Meerjarige onderhoudsplanning UMC Utrecht - Cratos Consulting & Scope Data

Op 26 en 28 oktober 2021 werden, in samenwerking met Scopedata en UMC Utrecht, twee Masterclasses Dashboarding gehouden met het onderwerp 'Datagedreven werken'.

Wichard en Anouk hebben deelnemers van Ziekenhuizen en Woningbouwcorporaties - aan de hand van praktijkvoorbeelden - meegenomen in de wereld van het creëren van stuur- en/ of beslisinformatie uit vastgoeddata. 

Of het nu gaat om marktwaardering, waardering van de vastgoed portfolio, energieprestaties of het onderhoud aan vastgoed. Aan bijna alle projecten en strategieën ligt waardevolle vastgoeddata ten grondslag.

De waarde van data wordt pas zichtbaar, als het kan worden omgezet in essentiële stuur- en/of beslisinformatie waardoor er sneller (en betrouwbaar) sturing of besluitvorming kan plaatsvinden op kostenbeheersing, projectmonitoring of winstgevende groei.

Deze onderwerpen - en een uitgebreide demo van het UMC Dashboard - kwamen aan bod tijdens deze interactieve Masterclasses.

Vijf tips voor een project dashboard in PowerBI “Ik wil gewoon weten waar we staan!”...

Dashboard Cratos Insights

Inzicht in data is cruciaal om gedragen besluiten te nemen en tijdig te kunnen reageren op trends die de doelstellingen kunnen beïnvloeden. Dashboard zijn daarbij van essentieel belang om datagedreven te werken.

Veel van onze klanten zijn op zoek naar de ideale tool om data inzichtelijk, begrijpelijk en visueel aantrekkelijk te maken. Dit betekent vaak veranderingen in werkwijze, aanschaf van (kostbare) systemen en lange implementatie. Daarnaast sluiten bestaande tools vaak net niet helemaal aan op de behoefte. Met Cratos Insights laten wij zien dat het ook anders kan!

Wil je de demoversie bekijken? Klik op de button 'Ontdek Cratos Insights'.

Drie tips voor een goede start

Tip 1: Verbeter de datakwaliteit binnen je organisatie.

Tip 2: Bedenk wat je nodig hebt om betere besluiten te nemen.

Tip 3: Begin: werk vanuit visie maar begin klein.

Geïnteresseerd in een demonstratie?

Een goed dashboard levert je project en organisatie veel op. Je krijgt inzicht in trends en risico's om gedragen besluiten te nemen en om tijdig te kunnen reageren op factoren die de doelstellingen kunnen beïnvloeden. Dashboard zijn van essentieel belang om datagedreven te werken.

Wil je meer weten of zelfs zien over dit onderwerp? Onze collega Wichard Hulsbergen geeft graag een demonstratie over de mogelijkheden.

Reserveer een demonstratie Dashboarding binnen jouw organisatie.

Senior adviseur Risico & Datamanagement

Wichard Hulsbergen

Mijn specialiteit is om in een complexe omgeving doelstellingen, onzekerheden en stuurinformatie in kaart te brengen. Het menselijke aspect speelt hierbij een centrale rol en  daarbij is mijn enthousiasme is aanstekelijk.

Volledig profiel »