RWS gunt raamovereenkomst projectbeheersing aan PinP - Cratos Consulting

De definitieve gunning voor de raamovereenkomst met Rijkswaterstaat voor projectbeheersing, systeemgerichte contractbeheersing en integrale veiligheid is gegund aan Partners in Projectbeheersing (PinP). PinP is een consortium waarin Cratos één van de partners is.

Dit betekent dat we, samen met onze partners, Bekwaam, PHBM, Innocy, Concreet en Syntraal, onze specifieke kennis en expertise opnieuw gaan inzetten bij allerlei projecten om Nederland veilig, leefbaar en bereikbaar te houden.

Projectbeheersing is verantwoordelijk voor het inrichten van de integrale beheersing binnen de projecten in het aanleg- en onderhoudsproces van (rijks)wegen en -wateren. Denk bijvoorbeeld aan risicomanagement, contractbeheersing en toetsing om tijd, geld en kwaliteit te beheersen.

Betrouwbare partner door de jaren heen

Hiermee gaat PinP verder met het leveren van een bijdrage aan de doelstellingen van Rijkswaterstaat projecten en programma’s die zorgen voor een leefbaar, duurzaam, veilig en bereikbaar Nederland.
Samen met haar partners is PinP goed in staat deze dienstverlening van kwalitatief hoogwaardig niveau aan te bieden aan Rijkswaterstaat en andere publieke partijen.

PinP is sinds 2015 actief als netwerkpartij met ruim 150 professionals binnen verschillende marktpartijen. Met dit netwerk ondersteunt en adviseert PinP projecten en programma’s in alle regio’s van Nederland.  Een aantal voorbeelden van projecten en programma's waar Cratos voor PinP actief is geweest zijn:

Hieronder zijn drie referenties van projecten die Cratos heeft uitgevoerd bij Rijkswaterstaat uitgelicht.

Sparren over Integrale Beheersing?

Een integrale benadering van projectbeheersing bevordert de effectiviteit en efficiëntie van de projectorganisatie. En verkleint deze aanpak de kans op faalkosten van het project.. 

Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Bart Kroese via 06-24788551 of stuur een mail naar: b.kroese@cratosconsulting.nl