Rijkswaterstaat heeft haar recente uitvraag, de Nadere Overeenkomst “Multidisciplinaire Projectbeheersing Zee en Delta”, op 26 oktober jl. definitief gegund aan Partners in Projectbeheersing(PinP). PinP is een consortium waar Cratos Consulting een van de partners is.

Scope van de opdracht

Deze overeenkomst maakt onderdeel uit van de Raamovereenkomst Projectbeheersing. PinP gaat de komende twee jaar (met een optie voor nog 2 jaar tot november 2020) de disciplines: Financieel, Kwaliteit, Risico, informatie en Projectondersteuning verzorgen voor de projectteams Zee & Delta. Deze projectteams zijn:

  • ZD A en ZD B Vaarwegen,
  • ZD A Wegen, ZD Eurorap,
  • ZD A Keringen III en
  • ZD B Waterveiligheid).

Een prestatie waar we met zijn allen trots op zijn! We kijken er dan ook naar uit om de opdracht samen met Rijkswaterstaat Zeeland tot een succes te brengen.

Meer weten over integrale beheersing?

Wilt u meer weten over de samenwerking tussen Rijkswaterstaat en Partners in Projectbeheersing? Dit kan ook via de website van PinP.

Bent u nieuwsgierig hoe u via kunt werken aan de integrale aanpak van projectbeheersing binnen  projecten, dan kunt u ons een bericht sturen via onze contact pagina om vrijblijvend een afspraak te maken.