Rijkswaterstaat heeft in de recente uitvraag ‘Projectbeheersing
Rotterdam 1’ gekozen voor Partners in Projectbeheersing.
Cratos Consulting is een van de bedrijven die hoort bij Partners in Projectbeheersing. Deze overeenkomst maakt onderdeel uit van de raamovereenkomst Projectbeheersing.

De komende twee jaar, met een optie tot maximaal eind December 2020, zal Partners in Projectbeheersing (PinP) de onderdelen: Kwaliteit, Financieel, Planning, Risico, Informatie en Projectondersteuning verzorgen voor de projectteams WNZ A Tunnels 2, WNZ C KRW, WNZ A Vaarwegen ZD Rijksrederij, en ZD A Kustlijnzorg en MARS.

De kwaliteit van onze plannen zijn hoog gewaardeerd. Een hele mooie prestatie waar we met zijn allen trots op zijn! We kijken er dan ook naar uit om de komende vier jaar succesvol samen te werken met Rijkswaterstaat.

Wilt u meer weten over de samenwerking tussen Rijkswaterstaat en Partners in Projectbeheersing, of bent u nieuwsgierig hoe u via Cratos Consulting kunt werken aan de integrale aanpak van projectbeheersing van Rijkswaterstaat projecten, dan vindt u onze contactgegevens op onze website. Wij maken graag tijd vrij voor een kennismakingsgesprek!