Lancering Projectcoach - Projectmanagement - Cratos Consulting

Waardoor falen projecten?

Projectorganisaties zijn regelmatig inefficiënt of onlogisch ingericht. Daarbij worden organisaties plotseling voor grote uitdagingen gesteld staan en vervolgens worstelen ze met het efficiënt managen van deze uitdagingen.

Het blijkt zelfs dat in sommige sectoren bijna de helft van de projecten faalt. De projecten falen op juist die gebieden waar ze de meeste impact op moeten hebben: de mensen in de organisatie. Dit falen heeft grote gevolgen: deadlines worden niet gehaald, faalkosten zijn hoog en medewerkers raken gedemotiveerd.

Als ervaren Projectcoaches helpen wij organisaties om projecten wel te laten slagen. Op een financieel bereikbare manier. Onze bewezen aanpak zorgt voor de juiste mensen op de juiste plaats, minder verloop en een aanzienlijke reductie van de faalkosten. Medewerkers zijn meer gemotiveerd en de gewenste resultaten worden behaald, zonder hoge investering.

 

Vanuit eigen kracht meer effect

 

De Projectcoach zorgt voor

Project in één keer goed, reductie herstelkosten
Minder verloop, reductie faalkosten
Meer gemotiveerde medewerkers
Gewenste resultaten, zonder hoge investering
Beperking van externe kosten

Wil je gebruikmaken van onze bewezen aanpak? Laat je naam en tefeloonnummer achter en we nemen contact met je op voor een vrijblijvende afspraak!

Wie is de Projectcoach?

De Projectcoach is gestart om een groter bereik te creëren van deze ondersteuning door dit als expliciete dienstverlening te ontwikkelen en in de markt aan te bieden.

Besturen van veranderingen

Het besturen van veranderingen is voor veel opdrachtgevers een van de taken binnen hun brede takenpakket. Om dat efficiënt te kunnen doen moet de uitvoering goed belegd zijn. Opdrachtgevers worstelen hiermee, ondanks alle goede intenties.

Door de diensten van De Projectcoach kunnen organisaties en hun medewerkers ondersteuning krijgen bij het vergroten van de effectiviteit van hun veranderingen en projecten.

We laten het niet meer aan het toeval over!

Bewezen aanpak

De Projectcoach voegt blijvende kennis toe binnen jouw organisatie, zodat medewerkers vanuit hun eigen kracht veranderingen succesvol kunnen leiden en doorvoeren. We geloven dat met een frisse blik op de gedefinieerde resultaten lijn kan worden gebracht in het geheel. Door coaching op deze resultaten realiseren we de effecten die jouw organisatie verder helpen.

Wij richten ons op het aanbrengen van focus in het portfolio van veranderinitiatieven. Dat kan door het clusteren, het onderling verbinden van initiatieven en door het kiezen voor de meest cruciale en/of kansrijke veranderingen.

Wil je op de hoogte blijven van De Projectcoach?

In de komende maanden zullen we nog veel van ons laten horen. Wat de toepassing is van De Projectcoach en behandelen wij in ons volgende blog.

Wil je niks missen? Schrijf je hiernaast in op onze nieuwsbrief en ontvang onze blogs en meer interessante informatie direct in je mailbox.