Organisatieadviesbureau Cratos Risk heet vanaf 01 juli 2016 Cratos Consulting.

De naamswijziging is onderdeel van de uitbreiding van onze dienstverlening en de kennisgebieden waarin wij gespecialiseerd zijn. Naast risicomanagement hebben wij de kennisgebieden inkoopmanagement, contractmanagement en assetmanagement toegevoegd aan onze expertise.

Cratos Consulting dekt de lading beter van wat wij doen als bedrijf” zegt Michael Sauerbier directeur van Cratos Consulting. De visie is hetzelfde gebleven: ‘Mens en Organisatie GRIP geven op de toekomst’.
“Samen met de vernieuwde uitstraling moet de nieuwe naam gaan zorgen voor een duidelijkere positionering van het bedrijf en een betere weergave geven van de breedte van onze dienstverlening. Maar ook dat wij consultants zijn op het gebied van organisatieverandering met als specialisme: beheersing.”

Cratos Consulting is gevestigd in Bilthoven en werkt landelijk. Het bedrijf verzorgt diensten en adviezen in 4 markten: Bouw, Luchtvaart, Energie en Publiek. De onderneming is sinds 2009 actief als organisatieadviesbureau, gespecialiseerd in integrale beheersing. Het beïnvloeden van het denken en handelen van mensen is de rode draad in haar dienstverlening. Integrale beheersing blijft boven alles toch vooral mensenwerk is.