Welkom Robert Louwes - Cratos Consulting

Op 1 september is Robert Louwes bij Cratos Consulting gestart als Adviseur integrale beheersing. Hij is een ambitieuze, jonge projectbeheerser met een bedrijfskundige achtergrond. Sinds zijn afstuderen in 2019 heeft hij zich op verschillende aspecten binnen de beheersing gericht, waaronder kwaliteitsmanagement en planning. Zijn passie ligt in het adviseren en ondersteunen van projecten op het gebied van projectmanagement en integrale beheersing.

Robert Louwes aan het woord

Integrale projectbeheersing is en wordt een steeds belangrijkere schakel binnen projecten. Binnen dit vakgebied is voldoende ruimte om op innovatieve wijze de integrale beheersing naar een hoger niveau te stuwen. Daarnaast wordt vaak gevraagd om integrale beheersing leuk te maken voor de directe omgeving binnen en buiten de projecten. Er zijn legio voorbeelden te noemen, zoals Dashboarding en Datamanagement, om het vakgebied naar een hoger niveau te brengen en het vakgebied leuker te maken. Vanuit mijn Bedrijfskundige ervaring wil ik hier graag een proactieve bijdrage aan leveren door met mijn collega’s nieuwe inzichten en innovaties te ontwikkelen die goed aansluiten bij de klant.

Ik gedij het beste in een omgeving die zich kenmerkt door complexiteit, waar ik de mogelijkheid heb om mee te denken in oplossingen en waarbij uiteenlopende taken op mijn bord liggen. Ook haal ik veel energie uit het bouwen en verbeteren van organisaties waarbij vooral de focus op de nut en noodzaak (praktische oplossingen) ligt.

Ik heb ontzettend veel zin om samen met mijn nieuwe collega’s, het vakgebied integrale beheersing verder te ontwikkelen in regio Noord-Nederland.

Wil je weten wat zijn gedachte is over integrale beheersing is? Lees zijn verhaal op zijn persoonlijke pagina en volg Robert op LinkedIn.

Wil je ook werken bij ons?

Bij Cratos zijn we altijd op zoek naar toppers. Wil je een bijdrage leveren bij onze klanten om grip te krijgen op de toekomst? Kijk dan snel op onze vacaturepagina en word onze nieuwe collega!

Neem voor meer informatie contact op met de afdeling Recruitment binnen via telefoonnummer +31 (0)30-3033612, zij staan je graag te woord. Per e-mail kun je jouw motivatie en CV sturen naar: vacatures@cratosconsulting.nl.

Vacatures

Ook onderdeel zijn van een divers team van experts?