Op 1 februari is Peter Braun bij Cratos Consulting gestart als Adviseur Integrale Beheersing. Met zijn jarenlange ervaring in de wereld van project- en interim management is hij een goede aanwinst voor ons team.

Momenteel is hij werkzaam als adviseur projectbeheersing bij de Nationaal Coördinator Groningen. De NCG zorgt voor een aardbevingsbestendig Groningen door het versterken, slopen en nieuw bouwen van woningen en gebouwen in het aardbevingsgebied. Als adviseur projectbeheersing werkt Peter binnen de versterkingsopgave in het aardbevingsgebied aan diverse projecten.

Peter Braun aan het woord

Mijn naam is Peter Braun. Meedenker, aanjager, positief, realist, netwerker, bruggenbouwer en zo nog een paar dingen. In mijn optiek is alles mensenwerk! Met oog voor de driehoek mens, proces en resultaat zie ik, met mijn ervaring en achtergrond in projectmanagement, bedrijfsvoering en coaching, binnen organisaties en projecten snel waar ‘m de schoen wringt.

Wil je weten wat zijn gedachte op integrale beheersing is? Lees zijn verhaal op zijn persoonlijke pagina en volg Peter op LinkedIn.

Wil je ook werken bij ons?

Bij Cratos zijn we altijd op zoek naar toppers. Wil je een bijdrage leveren bij onze klanten om grip te krijgen op de toekomst? Kijk dan snel op onze vacaturepagina en word onze nieuwe collega!

Neem voor meer informatie contact op met de afdeling Recruitment binnen via telefoonnummer +31 (0)30-3033612, zij staan je graag te woord. Per e-mail kun je jouw motivatie en CV sturen naar: vacatures@cratosconsulting.nl.

Vacatures

Ook onderdeel zijn van een divers team van experts?