PurePersonal-Nicky Koek - Cratos Consulting 1a

Op 1 maart is Nicky Koek gestart als adviseur integrale beheersing. Zij is een gedreven professional met een afgeronde opleiding in Bedrijfskunde MER. Sinds haar afstuderen heeft ze voor uiteenlopende bedrijven gewerkt als planner, zoals bij Luchtverkeersleiding Nederland, I-Sec en Olympia Uitzendbureau.

Ze werd hartelijk welkom geheten door Michael Sauerbier namens het team van Cratos!

Nicky Koek aan het woord

Hoi! Mijn naam is Nicky Koek, 31 jaar en actief in de rol van adviseur integrale beheersing! In 2015 heb ik de opleiding Bedrijfskunde, Management, Economie en Recht (MER) afgerond en ben ik in de rol van personeelsplanner gestapt. Dit heb ik gedaan voor verschillende bedrijven op en rondom de luchthaven Schiphol.

Ik heb ervaren dat de mens en een goedlopend proces een grote rol spelen binnen een organisatie om verandering of door te voeren.

Met plezier trots maak ik nu de stap naar Cratos Consulting om organisaties te kunnen ondersteunen bij het inrichten van deze onderdelen. Ik heb voor Cratos gekozen omdat ik het mooi vind dat zij zowel proces als personeel betrekken bij hun adviezen en de uitvoering van werkzaamheden op projecten.

Het beste uit de mens én het proces weten te halen om zo het einddoel te behalen, geeft mij energie!

Foto Nicky Koek eerste dag - Cratos Consulting

Wil je weten wat haar gedachte is over integrale beheersing is? Lees haar verhaal op haar persoonlijke pagina.

Wil je ook werken bij ons?

Bij Cratos zijn we altijd op zoek naar toppers. Wil je een bijdrage leveren bij onze klanten om grip te krijgen op de toekomst? Kijk dan snel op onze vacaturepagina en word onze nieuwe collega!

Neem voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling Recruitment via telefoonnummer 070-3875000. Per e-mail kun je jouw motivatie en CV sturen naar: recruiter@cratosconsulting.nl.